Karagül dizisi 124. bölüm fragmanında nefes kesen itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Karagül dizisi 124. bölüm fragmanında nefes kesen itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 08:04

Karagül 124. bölüm fragmanını yayınladı. 125. bölümü ile final yapacak olan Karagül'ün final öncesinde yayınlanacak olan son bölümünün fragmanında heyecan dorukta. Kendal yaptığı her şeyi itiraf ediyor. Peki Karagül 124. bölümde neler olacak? İşte Karagül 124. bölüm fragmanı ve dahası..

FOX TV'nin sevilen dizisi Karagül 124. bölüm fragmanını yayınladı. Büyük finale çok az kaldı. Karagül dün akşam 123. son bölümü ile ekrana gelmişti. Kendal iyice köşeye sıkıştı. Karagül 124. bölüm fragmanında Kendal her şeyi itiraf ediyor. İşte Karagül 124. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

 

 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Herkesten çok sevdiği oğlunu kaybettiğini öğrenen Kendal, bu acı gerçeği kabullenemeyerek Mehdi’nin cansız bedenini hastaneden kaçırır. Mehdi ile ilgili durumdan haberi olmayan Emine, Kendal’ın babasını öldürdüğünü Oğuz’a anlatır. Oğuz Kendal’ı tutuklamak için uzun süredir aradığı fırsatı sonunda yakalamıştır. Kendal için bedel ödeme zamanıdır artık. Özlem’in çantasının Fırat Nehri’nde bulunması, Mehdi bebeğin ölümünü hazırlayan kazada da Kendal’ın parmağı olabileceği şüphesini doğurur. Delilleri tek tek toplayarak gerçeğe ulaşan Oğuz Kendal’ı tutuklamaya geldiğinde her zamankinden de tehlikeli bir Kendal ile karşılacaktır. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Kendal’ın intikam yemininden tüm aile payına düşeni alacaktır.

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜM İZLE

KARAGÜL 124.  BÖLÜM FRAGMANI

 

OYUNCULAR

Ebru Şamverdi
Ece Uslu

Baran Şamverdi
Mert Yazıcıoğlu

Kendal Şamverdi
Mesut Akusta

Kadriye Şamverdi
Şerif Sezer

Maya Şamverdi
İlayda Çevik

Ada Şamverdi
Ayça Ayçin Turan

Kenan
Saruhan Hünel

BAKMADAN GEÇME!