Karagül 12. yeni bölümde Murat herkesin öfkesini kazanır

Güncelleme Tarihi:

Karagül 12. yeni bölümde Murat herkesin öfkesini kazanır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 15:26

Murat (Özcan Deniz) konağa dönüyor dönmesine ama bütün dengeleri değiştiriyor. Karagül 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 26 Eylül cuma günü 19.45'te FOX TV'de olacak.

Haberin Devamı

26 Eylül Cuma günü FOX TV’de yayınlanacak Karagül'ün 51. yeni bölümüde Kendal ile Murat (Özcan Deniz) karşı karşıya gelir. Mahkeme tarafından hapise gönderilen Kendal görüşme odasında karşısında Murat’ı görence şoke olur. “Hesap günü geldi çattı deyip” birbirlerine saldırırlar.

EVLATLARI MURAT’A ÇOK KÖTÜ TEPKİ GÖSTERİR.

Baran onları bırakıp gittiği için Murat’a kin ve nefret dolu bakmaktadır ve sonunda sinirlerine hâkim olamayıp ona silah çeker. Sinir, şaşkınlık ve karışık duygular içerisinde olan Baran bu hiç beklenmedik tepki karşısında ne yapacak?

Murat’ın yaşadığını öğrenen Kadriye buna çok şaşırır. Onu gözüyle görmeden inanmaz. Herksin avluda toplandığı bir sırada ise Murat konağa gelir ve annesi Kadriye ile göz göze gelirler.

Haberin Devamı

MURAT ŞANVERDİ (ÖZCAN DENİZ) GERİ DÖNDÜ.

5 kardeşten en soğuk ve sert yapıya sahip olan Murat çocukluğundan beri kendisini ailesine hiç ait hissetmemiştir.

Kitap ve roman okumayı çok seven Murat, onlardan etkilenerek hep bambaşka yerlerde yaşamını devam ettirmek istemiştir. Bu yüzden kendini bir proje olarak görür ve baştan aşağı yeniden dizayn eder. Fakat farkına varamadığı tek şey eskilerin de dediği gibi ‘Ekşi hamurdan baklava olmaz’. Murat tüm hayatını, geleceğini, ailesini ve sevdiklerini ve geçmişini Fırat’ın sularında bırakır ve ortadan kaybolur. Herkes onu öldü sanmaktadır ama cesedi bulunamamıştır.

Haberin Devamı

Murat ve Baran arasında neler yaşanacağı tam bir muamma..

Karagül 12. yeni bölümde Murat herkesin öfkesini kazanır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!