Karagül dizisinin 117.bölüm fragmanında şoke eden son!

Güncelleme Tarihi:

Karagül dizisinin 117.bölüm fragmanında şoke eden son
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 10:30

Karagül hayranlarının merakla beklediği yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 117.bölüm fragmanında hayranlarını şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Kendal'ın yaptığı gizli plan dizinin yeni yayınlanacak bölümüne damgasını vuracak. İşte Karagül 117.bölüm fragmanında yaşananlar.

Karagül'de bu hafya beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Final kararı almasına tüm hızıyla devam eden dizisinde Kadriye'nin ortaya çıkardığı şeyler büyük sorun yaratacaktır. İşte Karagül 117.bölüm fragmanında yaşanacaklar.

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendal’ın kurduğu tuzak Kasım’ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.Kadriye’nin ortaya çıkardığı sır, Kendal’ı gitgide sıkıştırmaya başlar. Sırla ilgili bilgileri tek tek birleştiren Kendal, bir yandan kendi kaçınılmaz sonuna doğru giderken, bundan en büyük payı Asım alacaktır. Nazlı’nın abileri Baran’ı ve konağı gitgide sıkıştırmaya devam etmektedir. Ne ile karşı karşıya olduklarını gören Narin ve Ebru oğullarını kurtarmak için ne yapacaklar? 

Sevda’nın Kendal’ı alt etmek için yaptığı plan, başarısız olur... Ancak Kendal her zaman olduğu gibi bunu da kendi lehine çevirecek bir yol bulur. Kasım ve Ayşe’yi içinden çıkamayacakları bir tuzağa düşürür. Baran’ın Nazlı konusunda bu kadar ileri gitmesine hiç bir şekilde onay vermeyen Ebru ve Narin, belki de ilk defa oğulları için bir araya gelirler ve onu bu hatadan vazgeçirmek için çabalarlar... Ancak Baran, Nazlı’yı kurtarmak konusunda kararlıdır. Baran’ın bu kararlılığı konak için bitmeyen tehlikeler zincirinin yeni bir halkası olarak eklenecektir. Kendal’ı başka türlü durduramayacağını anlayan Kadriye ana, yıllardır köşe bucak sakladığı sırları artık gün yüzüne çıkarmaya karar verir. Ancak Kendal bu kadar çabuk pes etmeyecektir. ;

KARAGÜL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?
Karagül dizisinin hayranlarına kötü bir haber geldi. Murat Saraçoğlu’nun yönettiği Gaziantep’te çekilen "Karagül" 10 bölüm sonra ekranlara veda edecek. Dizinin oyuncularının yeni bir projede birlikte rol alacaklar. 
Dizide kötü adam Kendal’ı canlandıran Mesut Akusta ile genç yıldızlar Mert Yazıcıoğlu ile Hilal Altınbilek, “Karagül”ün yapımcısının sonbaharda çekeceği yeni projelerinde rol alacak.Dizide Baran karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu ile yengesi Özlem’i canlandıran Hilal Altınbilek, 2 yıldır aşk yaşıyor.

BAKMADAN GEÇME!