Karagül 107. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 107. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 21:37

Ekranların sevilen dizisi Karagül, 29 Ocak Cuma akşamı 106. bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Televizyon dünyasının iddialı yapımlarından biri olan Karagül’ün son bölümün ardından 107. bölüm ile ilgili sorular gelmeye başladı. Karagül 107. Bölümde neler olacak?, Karagül yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak edilenler haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı sevilen dizi Karagül’ün oyuncu kadrosunda Mesut Akusta, Şerif Sezer, İlayda Çelik, Ayça Ayşin Turan, Özcan Deniz, Hilal Altınbilek, Sebahat Kumaş, Hülya Duyar, Burak Çelik, Ogün Kaptanoğlu, Yalçın Ertürk gibi sinema ve televizyon dünyasının usta isimlerin yer alıyor.

Yayınlandığı ilk günden bu yana gerek güçlü oyuncu kadrosu gerek ilginç senaryosu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan Karagül’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ilginç olaylara, entrikalara şahit olduğumuz dizinin 106. Bölümü bu akşam sevenleriyle buluştu. Peki son bölümde neler yaşandı? Son bölüm finalinde neler oldu? İşte detaylar…

Reyting sıralamalarında zirveden hiç düşmeye dizinin 106. Bölümünde sular hiç durulmuyor. Nefes kesen olayların boy gösterdiği dizinin yayınlanan 106. Bölümünün ardından izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

KARAGÜL 107. BÖLÜM FRAGMANI

Karagül 106. bölümde neler yaşandı?

Kendal, Ada’nın gebelik testini görür ve kızın hamile olduğunu herkese duyurur. Ada ise Kendal’a bu işe karışmamasını söyler. Yaşanan olayları duyan Serdar ne yapacağını bilemez ancak Ada’ya da hiçbir şey söyleyemez. Kenan’ın geri dönmesi ile Kendal artık istediği hiç birşeyi yapamaz. Bu durum Kendal’ın öfkesini daha da artırmıştır.

Baran ise Narin’e Ebru’ya yaklaşmak istemediğini, ama her fırsatta kendini onu izlerken bulduğunu itiraf eder.

Kenan ise Kendal’dan yaşananların hesabını sormaya ant içmiştir. Ateş çemberinin içinde birbirine giren iki kardeş ölümüne dövüşürler.

BAKMADAN GEÇME!