Karadayı'nın 78. yeni bölümüne ait 2 fragman birden yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Karadayının 78. yeni bölümüne ait 2 fragman birden yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 15:19

ATV deyince akıllara gelen başrollerini Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı Karadayı'nın 78.bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde Mahir Kara ilk defa kendini 'Karadayı' olarak tanıtıyor.

Haberin Devamı

Bu yıl 3. Sezonuyla ekranlara gelen Karadayı gelen Karadayı geçen hafta yayınlanan bölümünde izleyenlerin, gözyaşlarına boğmuştu.

Mahir Kara, küçük Nazif’i kendi elleriyle toprağa vermişti. Hayranlarının merak ettiği sorular cevap bulmuş ve bombayla patlatılan arabanın içinde kim olduğu açığa çıkmıştı. Mahir’in annesi ve Küçük Nazif artık yoktu. Bütün ailenin gözyaşları döktüğü ve isyan ettiği sahnede özellikle Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in performansları takdire şayandı. Evlendiği günde hem annesini hem de yeğenini kaybeden Mahir’in bu yıl geçireceği dönüşüm ve gireceği karanlık yol herkes tarafından merak ediliyor.

MAHİR KABADAYI ALEMİNE ADIMINI ATAR

29 Eylül Pazartesi 78. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Karadayı’nı yepyeni 2 fragmanı yayınlandı. Fragmanlarda da izlediğimiz gibi Mahir, Feride’nin hiç tahmin edemediği bir şey yapar. Gözyaşları içerisinde Mahir’den hesap soran Feride buna inanamaz ama Mahir gözünü karartmıştır bir kere.

Haberin Devamı

Karadayı 78. Bölüm 1. fragmanı:

Haberin Devamı

Karadayı 78. Bölüm 2. fragmanı:

Haberin Devamı

Bu arada Karadayı dizisi oyuncularından Perihan Erener, Sertap Erener’in kuzeni Tolga Erener ile boşandı. Kocaeli Üniversitesi’nde fizik bölümünde eğitimini sürdürürken 2010 yılında televizyonlarda yayınlanan bir kola markasının reklamında Kenan İmirzalıoğlu ile beraber oynayan Erener, şimdiye kadar ’20 Dakika’, ‘Bir Günah Gibi’ ve ‘Keskin Bıçak’ gibi yapımlarda rol aldı. Şu sıralar Karadayı’nın 3. sezonunda Nilay karakterini canlandıran güzel oyuncu, 5 Kasım 2010 yılında Beyrut’ta dünya evine girmişti. Perihan Erener evlendikten sonra verdiği röportajda “Evlenmeden iki sene önce Tolga’yla tanımıştım. Bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. Yılda bir iki kere arkadaş ortamında karşılaşıyorduk o kadar. Sonunda ‘Keskin Bıçak’ dizisinde yolumuz kesişti. Dizi bitti. 5 gün flört ettik, 6’ncı günün sonunda evlenme teklif etti ve Beyrut’ta evlendik. Benimki biraz deli cesareti oldu” diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Karadayının 78. yeni bölümüne ait 2 fragman birden yayınlandı

Karadayı oyuncuları set aralarında özçekim yapmadan duramıyorlar.

Karadayının 78. yeni bölümüne ait 2 fragman birden yayınlandı

Karadayının 78. yeni bölümüne ait 2 fragman birden yayınlandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!