Karadayı yeni bölüm'de Feride İstanbul'u terk ediyor (İzle)

Güncelleme Tarihi:

Karadayı yeni bölümde Feride İstanbulu terk ediyor (İzle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 12:08

Feride İstanbul'a elveda demek için hazırlandı. Mahir ise onun gitmesini istemiyor ve Feride'yi kırdığı için hala pişmanlık duyuyor. Karadayı dizisi 85. bölüm fragmanı yayınlandı. Karadayı yepyeni bölümüyle 17 Kasım pazartesi günü saat 20.00'da ATV ekranlarında.

Haberin Devamı

Beklenen ayrılık günü gelmiştir. Feride her şeyi geride bırakıp Ankara’ya gitmek için hazırlanmıştır. Doğup büyüdüğü şehre veda etmek onun için çok zor olacaktır.Mahir bunu öğrendiği zaman tam anlamıyla yıkılır .bir tarafta aşkı bir tarafta ise seçtiği yol arasında kalmıştır. Son yaptığı hareketle Feride’yi oldukça kıran Mahir, Feride’yi durdurmayı başarabilecek midir?

Bu sırada Vehbi bir ahbabının gelininden bahseder gibi Belgin hakkında konuşur ve davası için Feride'den yardım talebinde bulunur.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 85. Bölümüyle yine iddialı. Mahir Kara ve Savcı Feride’nin aşk hikâyesindeki fırtına dinmek bilmiyor.

KARADAYI 85. BÖLÜM FRAGMANI - 17 KASIM PAZARTESİ

Haberin Devamı

Pazartesi günü televizyonda en çok rekabet yaşanan günlerden.,. Emanet, Güldür Güldür, Reaksiyon, Ulan İstanbul ve Karadayı aynı saate denk geliyor. Rating savaşlarının kızışacağı pazartesi akşamı bakalım ipi kim göğüsleyecek? Bir zamanlar Deliyürek’in esaslı çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı Karadayı 85. Bölümüyle ekranlarda.

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR?
Ankara’nın Balâ ilçesinin Üçem köyünde doğan nam-ı diğer “Mahir Kara”, 12 yaşına gelinceye kadar orada ikamet etti. Orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanına tamamlayan ünlü aktör Yıldız teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nü kazanarak İstanbul’a geldi ve 1997’de Best Model of Turkey’in elemelerine katıldı. Yaklaşık 4 bin kişinin arasından ilk 20’ye seçilip daha sonra da finale kadar yürüyüp birinciliği kazandı. Ülkemizi Best Model of The World’de de temsil eden İmirzalıoğlu sayesinde ilk defa bir Türk erkeği Best Model of The World’da birinci oldu.

Karadayı yeni bölümde Feride İstanbulu terk ediyor (İzle)

1998 yılında ise Deliyürek adlı yapım ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu, daha sonra, Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel gibi Türkiye’de ses getiren dizilerde oynadı. Bir yandan da sinema kariyeri oluşturan aktör, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Yazı Tura, Son Osmanlı Yandım Ali, Kabadayı, Ejder Kapanı, Uzun Hikâye gibi sinema filmlerinde oynadı. Kurt Seyit ve Şura romanının da beyazperdeye aktarılması ve başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun oynaması düşünülüyordu fakat proje rafa kaldırıldı ve ertelendi. Daha sonraki yıllarda ise projenin dizi olmasına karar verildi ve başrol de Kıvanç Tatlıtuğ’a verildi.

BAKMADAN GEÇME!