Karadayı izle yeni bölümde Mahir'in gözü döner | 96. bölüm ATV

Güncelleme Tarihi:

Karadayı izle yeni bölümde Mahirin gözü döner | 96. bölüm ATV
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2015 01:10

1970'li yıllarda geçen Karadayı dizisi, pazartesi geceleri ATV’de izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 96. Bölümüyle yine iddialı. Mahir Kara ve Savcı Feride’nin aşk hikâyesindeki fırtına dinmek bilmiyor.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü üstlendiği Karadayı 96. bölümde, Kabadayıların Mahir'i tek başına kıstırıp öldürmeye çalışacağını öğrenen Nazif ve Dalyan onu yalnız bırakmamıştır. Mahir'in bütün sevenleri desteğe gelmiştir. Babasını arkasında dağ gibi dururken görün Mahir çok mutlu olmuştur. Sonunda Nazif Mahir'i affetmiştir. Mahir'in sürekli gücüne güç katıyor olması kabadayıları çileden çıkarmaktadır.

Karadaı 96. bölümde Artık Mahir'i ortadan kaldırmak zorunda olduğunu ve bunun için de Orhan'ı kullanmaya karar verdiklerini izleyeceğiz. Orhan'dan Mahir'i öldürmesini isterler. Orhan kabadayılarla eşit koşullarda masaya oturabilmek için Mahir'i öldürmeyi kabul edecek midir? Turgut'u karşısında gören Necdet ilk şoku atlatmıştır.

Karadayı'nı en son yeni bölümde Turgut Necdet'e ihanetinin bedelini ödemek zorunda olduğunu söyler. Necdet, Turgut'un teklifini kabul edecek midir? Atv ekranlarındaki dizide Turgut'un asıl amacı ne olduğunu bu akşam izleyeceğiz. Necdet'le görüştükten sonra planını uygulamaya geçen Turgut adliyeye gider ve Feride'nin karşısına çıkar. Bambaşka bir kimlikte sıradan bir vatandaş gibi Feride'ye yaklaşır.

Haberin Devamı

Karadayı izle yeni bölümde Mahirin gözü döner | 96. bölüm ATV

Feride onu gördüğünde büyük şok yaşar. Bu karşılaşma sonunda Turgut Feride'ye çok önemli belgeler verir. Feride artık Seyit cinayetiyle ilgili bütün gerçekleri öğrenmiştir. Sevdasının eli kanlı bir katil olduğunu öğrenen Feride deliye döner. Sevdası ve kendini adadığı adalet arasında sıkışıp kalır. Feride Mahir'i adalete teslim edecek midir?

KARADAYI 96. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 2 ŞUBAT PAZARTESİ

Haberin Devamı

KARADAYI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?

Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sarı Cemal – Sermet Yeşil, Sosyete Yusuf – FATİH AL, Vehbi Duru – Reha Özcan, Murat – Özgür Emre Yıldırım, Hüseyin Soysalan – Kütük Nail, Belgin – Funda Eryiğit

BAKMADAN GEÇME!