Karadayı izle 93. bölümde Mahir, Seyit'i yakalar | ATV canlı yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Karadayı izle 93. bölümde Mahir, Seyiti yakalar | ATV canlı yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 12:01

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 93. Bölümüyle yine iddialı. Mahir Kara ve Savcı Feride’nin aşk hikâyesindeki fırtına dinmek bilmiyor. Yeni bölüm 12 Ocak Pazartesi günü ATV'de.

Haberin Devamı

Beyazıt’ta kıt kanaat geçinen bir ailenin ferdi olan Mahir, bir gün babasının işlemediği bir cinayet yüzünden hapise düşmesiyle onu kurtarma savaşı verir. İdam hükmü alan babasını ipten alabilmek için aşkından, yaşamından hatta kendisinden vazgeçer.

Sarı Cemal'i vuran kişinin Seyit olduğunu gören Mahir onun peşine düşer ve yakalar. Kimin adamı olduğunu öğrenmek için zorlarken polislerin geldiğini fark eder ve Seyit'i alıp pasaja götürür. Amacı Seyit'i konuşturup hangi kabadayı için çalıştığını bulmaktır. Seyit'i sorgulamaya başladığı anda ani bir polis baskını olur ve Seyit polislerin eline geçer. Emniyete götürülürken başka arabaya bindirilen Seyit polisleri öldürüp ortadan kaybolmayı başarır.

Vehbi, Belgin'in evinden dosyayı aldırdığını anlamıştır. Kapısına dayanır. Vehbi ile işi biten Belgin onu daha fazla idare etmek niyetinde değildir. Belgin Vehbi'den kurtulmak için kurnazca bir oyun hazırlar. Üstelik oyunun başrolünde Mehmet Saim vardır. Vehbi ve Mehmet Saim Belgin'in oyununa gelecek midir? Mahir'in Seyit'in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Seyit'in adresini Feride yardımıyla öğrenir ve evine kadar gider. Mahir Seyit'in evinde büyük bir sürprizle karşılaşır.

Haberin Devamı

Karadayı izle 93. bölümde Mahir, Seyiti yakalar | ATV canlı yayın akışı

Seyit'in yıllardır tutsak ettiği Aliye'yi bulur. Aliye çok kötü durumdadır ve Mahir onu hastaneye götürür. Seyit Aliye'yi Mahir'in aldığını fark edince deliye döner. Saplantılı bir şekilde bağlı olduğu Aliye'yi Mahir'den almak için bir plan yapar. Mahir'i bir kez daha can evinden vurmakla tehdit edecektir. Mahir'i hayatının en büyük sınavı beklemektedir. Seyit ve Mahir restleşmesinden elleri kanlı çıkan kim olacaktır?

Henüz daha çocukken içki ve sigara satıcılığı yapan Nail, Kabadayı aleminin en önde gelen isimlerindendir. Kendini en iyi hissettiği yer sahibi olduğu marangozhanedir. Yalnız kaldığı zaman bu atölyede saatlerini geçirir ve adeta günahlarından arınır. Fakat bu atölye sadece onun ağaç işleriyle uğraştığı yer değildir. Aynı zamanda kendisine yamuk yapan, arkasından iş çeviren ve kazık atan adamların defterini de bu marangozhanede dürer.

Haberin Devamı

ATV CANLI YAYIN AKIŞI

Sarı Cemal, Mahir Kara’nın öldürülmesi için talimat verir. Sarı Cemal rolünü başarıyla canlandıran 1977 Eskişehir doğumlu oyuncu Sermet Yeşil, geçtiğimiz sezon, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şah Tahmasb rolüyle izleyici karşısına çıkmıştı.

KARADAYI 93. BÖLÜM FRAGMANI – 12 OCAK PAZARTESİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!