Karadayı 98. Bölüm izle | Mahir kabadayıların yakasında - ATV Canlı Yayın Akışı

Güncelleme Tarihi:

Karadayı 98. Bölüm izle | Mahir kabadayıların yakasında - ATV Canlı Yayın Akışı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2015 15:15

Mahir, demir parmaklıklar arkasında babasının kaçırıldığını öğrenmiş ve çılgına dönmüştür. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Karadayı hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak. Karadayı 98. bölümüyle 16 Şubat Pazartesi günü ATV'de izlenebilecek.

Haberin Devamı

Kabadayılar, Mahir Kara'yı babazı Nazif Kara'yı kullanarak köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar.

KARADAYI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?

Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sarı Cemal – Sermet Yeşil, Sosyete Yusuf – FATİH AL, Vehbi Duru – Reha Özcan, Murat – Özgür Emre Yıldırım, Hüseyin Soysalan – Kütük Nail, Belgin – Funda Eryiğit.

Kaçmayı bile göze almıştır. Bu sırada gelen haberle şaşkına döner. Turgut ondan şikayetçi olmamıştır. Mahir çıkar çıkmaz Nail’in peşine düşer ve kabadayıların yakasına yapışır. Seyis ve Sosyete durumdan haberdar olmadıklarını anlatırken Nail’den haber gelir. Nail hapisteki oğlunu kaçırıp getirmesine karşılık Nazif’i Mahir’e verecektir.

Haberin Devamı

ATV CANLI YAYIN AKIŞI

Karadayı'nın tansiyonun bir an bile düşmediği 98. bölümünde; dizinin kötülük timsali ikilisi Belgin ve savcı Turgut'un Mahir ve Feride'yi ayırmak için yürürlüğe koyduğu yeni planı işleyecek mi sorusu cevabını bulacak.

Mahir, babası için gerçek bir suçluyu adaletten kaçırıp, suç işlemek zorundadır. Bütün bunlar olurken Feride, Turgut’un amacının ne olduğunu öğrenmek için evine gider. Turgut’tan hesap sorar. Turgut, Feride’ye devlet için çalıştığını onu yakalamak için boşuna uğraştığını anlatır.

Karadayı 98. Bölüm izle | Mahir kabadayıların yakasında - ATV Canlı Yayın Akışı

Feride söylediklerine inanmayınca da babasına sormasını söyler. Feride, Mehmet Saim’e Turgut’un söylediklerinden bahsedince Mehmet Saim çok öfkelenir ve kesinlikle Turgut’tan uzak durmasını tembih eder. Babasının Turgut’tan çekindiğini fark eden Feride, şaşkına döner.

KARADAYI 98. BÖLÜM FRAGMANI – 16 ŞUBAT PAZARTESİ

1970'li yıllarda geçen Karadayı dizisi, pazartesi geceleri ATV’de izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği reyting rekortmeni Karadayı yeni bölümüyle 16 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'de ATV'de ekrana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!