Karadağ Milli takımdan Admir, Termalspor'da

Güncelleme Tarihi:

Karadağ Milli takımdan Admir, Termalsporda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 11:12

Karadağ Milli takımdan Admir, Termalspor'da

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Termalspor, Karadağ milli takımının başarılı pivotu Admir Pelidija’yı transfer etti.

Hentbol erkekler süper liginde mücadele eden Termalspor, önümüzdeki sezon için iddialı bir ekip kuruyor. Geçtiğimiz yıl süper lige yükselen ve ilk sezonda önemli bir başarı elde eden Termalspor, Karadağ milli takımının formasını giyen Admir Pelidija ile sözleşme imzaladı. Daha önce Brezilyalı milli yıldız Cordeiro Novaes Cleriston Davıd’i kadrosuna katan Termalspor, Karadağ’ın 1,96 boyundaki genç yıldızı Admir Pelidija’yı da renklerine bağladı.

Termalspor Asbaşkanı Halil Özcan yeni transferle ilgili olarak, “Yeni sezon öncesi flaş transferlerle takımımızı güçlendiriyoruz. İç transfer çalışmalarımızı neredeyse tamamladık ve dış transferde de önemli isimleri kadromuza katıyoruz. Brezilyalı milli yıldızın ardından 1994 doğumlu Karadağlı genç milli yıldızı kadromuza kattık. Önümüzdeki sezon bu ligde ses getirecek, Erzurum’u en iyi şekilde temsil edecek bir ekip kuruyoruz. İnşallah gelecek sezon hentbol süper liginde Termalspor rüzgarı esecek" diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!