Karacasu'da Aleyna Tilki rüzgarı esti

Güncelleme Tarihi:

Karacasuda Aleyna Tilki rüzgarı esti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 14:55

Karacasu'da Aleyna Tilki rüzgarı esti

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi ve Karacasu Belediyesi tarafından düzenlenen 30'uncu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda, Karacasu tarihinin en kalabalık etkinliklerinden birinin yaşandığı Aleyna Tilki konseriyle sona erdi.

Karacasu ilçesinde Ali Çakar'ın türküleriyle başlayan gece Aleyna Tilki'nin şarkılarıyla son buldu. Cumhuriyet Meydanı'na kurulan dev platformda şarkılarını seslendiren şarkıcıların performansına meydanı dolduran binlerce vatandaş eşlik etti. 30'uncu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali'nin final gecesinde konsere ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Ben Karacasu'da yaşayan halkımın ilgilerinden son derece memnun kaldım. Ben Karacasu ilçemle, Karacasu'da yaşayan hemşerilerimle bir kez daha büyük gurur duydum" dedi.

İlk olarak sahneye çıkan Ali Çakar Türk Halk Müziği'nin unutulmaz eserlerini seslendirdi. 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde yapılan havai fişek gösterisinin ardından konser programının ikinci bölümünde sahneye çıkan Aleyna Tilki kendi şarkılarının yanı sıra türkü, arabesk, özgün müzik gibi farklı tarzlardaki unutulmaz şarkıları seslendirdi. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği şarkıcı sahnedeki enerjisi ile de kalabalığı meydanda tutmayı başardı. Konser bitiminde Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı her iki sanatçıya da çiçek vererek teşekkür etti.

Bahattin ALBAYRAK / KARACASU (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!