Karacasu Sosyal Tesisleri açıldı

Güncelleme Tarihi:

Karacasu Sosyal Tesisleri açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 13:02

Karacasu Sosyal Tesisleri açıldı

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen nisan ayında temeli atılan Karacasu Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Karacasu Sosyal Tesisleri'nin hizmete açılışı için tören düzenlendi. CHP Aydın milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarlar törene katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, açılışta konuştu. Tesisin 2 milyon 400 bin liraya mal olduğunu söyleyen Çerçioğlu, özellikle gençlerden yoğun talep geldiğini söyledi. Konuşmasında ülkenin ekonomik krizden geçtiğini de ifade eden Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın, çiftçimizin yanındayız. Ne zaman bir sıkıntıya düşerseniz büyükşehir belediyesi var. Tarlada ürününüz mü kaldı her zaman alırız, hiçbir endişeniz olmasın, içiniz rahat olsun" diye konuştu. Sosyal tesis için araziyi Büyükşehir'e bağışlayan Gökdemir ailesine de teşekkür eden Çerçioğlu, "İşte böylesine hayırsever vatandaşlarımız var. Onlar buraya kendilerine ait başka binalar yapabilirlerdi ama onların yüreklerinde Karacasu sevdası var. Onlar çocukların, gençlerin burada spor yapmasını istediler" dedi. Başkan Çerçioğlu, merhum Bayram Gökdemir adına araziyi bağışlayan Fatma Gökdemir'e teşekkür edip, çiçek takdim etti. Açılış töreninde, yapılan yüzme yarışmasında dereceye giren çocuklara da hediyeleri verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, sosyal tesisin açılışını Gökdemir ailesi, Aydın milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, ilçe belediye başkanları ve muhtarlarla birlikte yaptı.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!