Karacabey’de ‘Mobil Başkan Ekibi’ ilçenin röntgenini çekiyor

Güncelleme Tarihi:

Karacabey’de ‘Mobil Başkan Ekibi’ ilçenin röntgenini çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 14:58

Karacabey’de ‘Mobil Başkan Ekibi’ ilçenin röntgenini çekiyor

Haberin Devamı

Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa), (DHA) - BURSA'nın Karacabey ilçesinde belediye  tarafından, ilçe halkının istek ve taleplerini doğrudan kayıt altına alarak çözüm üretmek amacıyla oluşturulan 'Mobil Başkan Ekibi', çalışmalarını sürdürüyor.
Faaliyete geçtiği günden bu yana, ilçe genelinde binlerce vatandaşın şikâyet ve önerilerini kayıt altına alarak ilgili yerlere ileten ekip, sorunların tespiti ve çözümü konusunda bu güne kadar çok önemli sonuçlar elde etti. Belediye Başkanı Ali Özkan’ın halkla bütünleşen kimliğinin önemli bir yansıması olan ekip, ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde yardım elini uzatırken, vatandaşların talepleri doğrultusunda gelen şikâyet ve önerileri de gerek sağlık ve emniyet birimlerine gerek BUSKİ’ye gerekse de ilçe ve büyükşehir belediyelerine iletiyor.
Göreve geldiği günden bu yana, ‘Mobil Başkan’ unvanıyla vatandaşların yanında olan Başkan Özkan, vatandaşlardan gelen her türlü geribildirimle bizzat ilgilenip, çözüm yolunu birlikte geliştirdiklerine vurgu yaparak, iletişimin ve ortak aklın önemine değindi.
Belediye bünyesinde oluşturdukları mobil başkan ekibinin de ilk günden beri vatandaşlarda büyük memnuniyet sağladığına değinen Özkan, “Göreve geldiğimiz günden beri, halka hizmet hakka hizmet felsefesiyle hareket ediyoruz. Tüm amacımız, ilçenin dört bir yanındaki vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerine hızlıca yanıt vererek, modern belediyecilik faaliyetlerini sırasıyla hayata geçirmektir. Bu doğrultuda da vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak her türlü çalışmayı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!