Karacabey Birlikspor'da amaç mücadeleci bir takım ortaya koyabilmek

Güncelleme Tarihi:

Karacabey Birliksporda amaç mücadeleci bir takım ortaya koyabilmek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 16:47

Karacabey Birlikspor'da amaç mücadeleci bir takım ortaya koyabilmek

Haberin Devamı

Yasin KESKİN / KARACABEY,(BURSA), (DHA)KARACABEY Birlikspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, agresif bir takıma sahip olduklarını dile getirerek "Bizim amacımız Karacabey’in taraftarına layık mücadeleci bir takım yapmak" dedi.

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Karacabey Birlikspor, 14 Ekim Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Fethi Çokkeser, bu haftaki maçın çok zor geçeceğini söyleyerek, "Geçen hafta kendi sahasında kaybetmiş, hocası değişmiş bir takım karşımızda olacak. Yaralı bir aslan gibi bize gelecekler. Rakip futbolcular, yeni gelen hocaya kendilerini gösterme, kendilerini kabul ettirmek için oynayacaklar. Amacımız önce iyi bir mücadele etmek. Futbolun gerektirdiği agresif oyunla birlikte istekli, arzulu ve iş disiplininden ayrılmayan bir mücadele vermek istiyoruz. Mücadelemizle son 3 haftadan beri 3 tane galibiyet aldık. Oyun disiplininden kopmadığımız zaman rakibe çokta pozisyon vermiyoruz. Git gide istediğimiz şekle giren, fiziksel kalitesi artan bir takımımız var” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Sakatlıkların başlarını çok ağrıttığını belirten Fethi Çokkeser, şöyle konuştu:

"Ligin başından beri sakatlıklarla uğraşıyoruz. Dün de Reha Yaylı sakatladı. Agresif bir takımımız var. Bizim amacımız Karacabey’in taraftarına layık mücadeleci bir takım yapmak. Takım birkaç hafta sonra istediğimiz sürece gelecek. Taraftarın bu maçta da bizi sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Çünkü maçlar hakem düdüğüyle başlar, hakem düdüğüyle sona erer. Maç bitene kadar takımlarını yalnız bırakmazlarsa, taraftarın burada onur duyacağı bir takım sahada olacak. Oyuncularımızla, taraftarımızla biz bir aileyiz. Bu aile olmadığı sürece şansımız yok. Burada aile olduğumuz sürece taraftarı başarılı bir sezon bekliyor.”

MÜCADELE VURGUSU

Savunma doğru yapılmazsa kazanma şansının olmadığına da değinen deneyimli teknik adam, “Ben geldiğimde yönetimin hedefi 3'üncü Lig'de kalıcı olmaktı. Çok iyi mücadele eden bir takım olmalı bunun içinde. Bir takım şarkının ritimleri gibidir. Bu ritminde devamlılığı gerekir. Bizim geldiğimizde ritim bozuktu. Herkesten farklı sesler çıkıyordu. Detone oluyorduk.  Ama şimdi o detoneliği mücadelemizle ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bunu başaracak nitelikli oyuncularımız da var. Bu lig devreye kadar bizi nereye götürürse, ondan sonra hedefi tayin ederiz" diyerek sözlerini tamamladı.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!