Karacabey Belediyesi’nden Stratejik Planlama toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Karacabey Belediyesi’nden Stratejik Planlama toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 14:31

Karacabey Belediyesi’nden Stratejik Planlama toplantısı

Haberin Devamı

Yasin KESKİN / KARACABEY (Bursa), (DHA) - BURSA'nın Karacabey İlçesi Belediyesi, düzenlediği ‘Stratejik Planlama ve Koordinasyon Toplantısı’ ile artı ve eksi yönlerini masaya yatırırken, önümüzdeki döneme ait yol haritasını da belirledi.

Önceki gün gerçekleştirilen toplantıda tüm daire amirleri; hazırladıkları görsel sunumlar eşliğinde, görev alanları ve sorumlulukları dâhilinde yürüttükleri çalışmalar ile karşılaşılan sorun ve çözümler hakkında detaylı bilgiler sunarken, hizmet kalitesinin yükseltilmesi adına önümüzdeki döneme ait plan detayları hakkında da detaylı bilgi sundu.

Daire Amirlerinin sunumları öncesinde, Karacabey genelinde gerçekleştirilen belediyecilik çalışmalarına dair SWOT analizi de yapılarak, kentin ve belediyenin güçlü ve zayıf yanları ile fırsat ve tehditler de belirlenip, hazırlanacak rapor için veri kaynağı oluşturuldu.

BAŞKAN ÖZKAN’DAN BİRİM AMİRLERİ İLE BELEDİYE ÇALIŞANLARINA KUTLAMA

Belediyecilik adına önde gelen belediyelerdeki, ‘Ne varsa, nasıl yönetip başarılı oluyorlarsa’ tümünü kendilerine örnek aldıklarına ve bu doğrultuda her geçen gün önemli mesafeler alındığınavurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Bu toplantılarımızın son derece faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını ve birimler arasındaki koordinasyon sayesinde önemli tasarruflar sağlandığını memnuniyetle görmekteyiz. Son dönemde hayata geçirdiğimiz tüm projelerin, resmi kurumlarından aldığı tebrikler ve belediyemizin güçlü finansal yapısı da bunun bir başka kanıtı oldu. Tüm daire amirlerimizin gerçekleştirdiği sunumdan ve faaliyetlerinden halkımız adına büyük memnuniyet ve gurur duydum. Siz müdürlerimiz şahsında, tüm memur ve işçi arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Bu vesile ile ‘Modern Kent Karacabey’ hedefimize ulaşılma noktasında, siz yol arkadaşlarımıza, tüm çalışan ve işçi kardeşlerimize inancım tamdır” dedi.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!