KARACA KIŞ SOFRASI

Güncelleme Tarihi:

KARACA KIŞ SOFRASI
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 15:21

Bazılarımız için yılın en sevdiği dönemdir tertemiz beyazlığıyla kış, bazılarımız için ise yazın sıcaklığını özlettiği için biraz mesafeli yaklaşırız kışa. Herkesin üzerinde anlaştığı nokta ise, kış zamanı aile ve dostlarla bir araya  gelinecek en güzel yerin sıcak bir sofranın etrafı olduğudur. Dışarının soğuğuna aldırmadan, sımsıcacık ekmekler bölüşülür, keyifli sohbet ve paylaşılan kahkahalar sofradaki herkesin içini ısıtır. Kışın kurulan sofraların tadı gerçekten de bir başka olur! 

SNOW SERİSİ

Milyonlarca farklı kar kristali olmasına rağmen hepsi altıgendir; ama birbirine benzeyen kar kristallerine bugüne kadar hiç rastlanmamıştır. Tıpkı insanlar gibi. O küçücük kar taneleri yeryüzüne düşerken yaşadığımız mutluluğun sebebi de bu olmalı.

Siz de kış sofralarınızda Karaca Snow Serisi’ne yer verin, kar kristalleri gibi benzersiz ve kusursuz anlar yaşayın.

 

İPUÇLARI

Şık bir Kış Sofrası için ilk yapılması gereken, sofraya hakim olacak ana renkleri belirlemek.. Kahverengi ve hardal sarısı, kışın soğuğuna karşı içinizi ısıtacaktır. Ek olarak ahşap ve hasır parçalarla sofranızdaki kış konseptini zenginleştirmeniz mümkün. Karaca Snow serisi ise, kış ambiyansını  tüm sevdiklerinize yaşatmak için en uygun seçim olacaktır. Gümüş çatal-bıçaklar ve altın tonlarındaki bardak ve kadehler ile de sofranızı tamamlayabilirsiniz.

 

Üzerlerinde her misafirinizin isminin yazılı olduğu ufak kış bohçaları, kış temalı sofranız için son derece yerinde bir ekleme olacak, sofranızı daha da samimi bir ortama çevirecektir. Kış bohçalarının nasıl hazırlandığını keşfetmek için, 

www.seninsofran.coma göz atabilirsiniz.

 

Sofranızı süslemek içinse izlenecek yol tabii ki kış çiçekleri. Sofranın ortasına yerleştireceğiniz nergis, kasımpatı ve gardenya gibi zarif çiçekleri kullanarak, masanızı bir kış bahçesine çevirebilirsiniz.

 

Yine kendiniz hazırlayabileceğiniz mumluklarla da, masanızda kış havasını iyiden iyiye hissettirebilirsiniz. Kestaneli, dallı ve kuru yapraklı olarak hazırlayabileceğiniz bu mumluklar için, sizi www.seninsofran.com’a bekliyoruz!

 

 

 'İLANDIR'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!