Karabük'ün güveni yerinde

Güncelleme Tarihi:

Karabükün güveni yerinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2011 11:55

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, sakat ve cezalı oyuncularına rağmen Eskişehirspor maçını kazanma adına her şeyi yapacaklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor'da sakatlıkları bulunan Emenike, Tozo, Kerim, Muhammet Hanifi, Ragued ile kart cezalısı Muhammet Özdin, Eskişehirspor maçında forma giyemeyecekler. Sakat ve cezalı futbolcuların kendileri için mazeret olmadığını ifade eden Yücel İldiz, "Sakat olan oyuncularımızı milli maç arasında rehabilite etmiş olacağız. Bu oyuncularımızın büyük bölümü milli maç arasından sonra takıma döner diye düşünüyorum. Ama benim hep söylediğim bir şey var, sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Hangi oyuncumuza görev verirsek verelim en iyisini yapacaktır" dedi.

İldiz, kendilerinin ve Eskişehirspor'un kazanma adına her şeyi yapacağını, zevkli bir maç olacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Kadromuzu elimizden geldiğince kullanmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor'un çok kaliteli bir kadrosu var ve son haftalarda ciddi bir çıkış içersindeler. Ligin en iyi ekiplerinden bir tanesi. Biz de gerçekten elimizden geldiği kadar iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Pazar günü Eskişehir'de çok güzel bir futbol günü olacak diye düşünüyorum. Kazanma adına her şeyi yapacağız. Eskişehirspor da kazanma adına her şeyi yapacaktır. Ortaya zevkli ve çekişmeli bir maç çıkacaktır. Moralimiz yerinde, rakibimizin de morali yerinde. İki moralli takımın mücadelesinden yüksek tempoda, seyir zevki yüksek, iyi bir maç ve bunların yanında da iyi bir netice bekliyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!