Karabük'te 15 Temmuz yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Karabükte 15 Temmuz yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 17:19

Karabük'te 15 Temmuz yürüyüşü

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/ KARABÜK,(DHA) - KARABÜK’te, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyesi yaklaşık 500 kişi, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri kapsamında ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.
Kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ve üzerinde darbe girişiminde şehit olanların fotoğrafları ile Türk bayrağı bulunan önlük giyerek Zonguldak Caddesi’nde toplandı. Grup, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Katiller bir gün hesap verecek’ sloganları atarak Kemal Güneş Caddesi’ne yürüdü. Burada hep birlikte 249 şehidin isimleri tek tek anons edildi.
Memur-Sen Karabük Şube Başkanı Zeki Öz, 15 Temmuz darbe girişiminin emperyalistlerin uzun zamandır sergiledikleri kirli oyunların yeni perdesi olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:
"FETÖ, bu oyunda senaryonun gereğini yapan bir aktördür. 'Üst akıl' dediğimiz küresel terör şebekesi, küresel faiz lobisi, küresel emperyalist çete 15 Temmuz’da yenildi. Bütün tezleri çöktü. FETÖ’cü darbecilere sahip çıkan, kucak açan ülkelere de buradan sesleniyoruz. Bu milleti PKK ile DEAŞ ile yıkamadınız, FETÖ ile de yıkamayacaksınız. Artık darbelerle millete baş eğdirme devri 15 Temmuz'la kapanmıştır. Üst aklın yeni tezgahlarına akıl ve iman ile karşı koyacağız.’’
Kuran-Kerim okunması ardından etkinlik sona erdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!