Karabükspor'un gözü yükseklerde

Güncelleme Tarihi:

Karabüksporun gözü yükseklerde
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2011 11:08

Kardemir Karabükspor yardımcı antrenörü Suat Sarıcan bulundukları konumla yetinmek istemediklerini, daha üst sıralarda yer almak istediklerini belirtirken, Bursaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Haftayı Galatasaray'dan 1 puan alarak kapatan Kardemir Karabükspor, dün yardımcı antrenör Suat Sarıcan gözetiminde Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Emenike, antrenmana gelerek arkadaşlarıyla hasret giderdi. Galatasaray maçından alınan 1 puana sevindiklerini belirten Suat Sarıcan, hafta sonu sahalarında karşılaşacağı Bursaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini vurgulayan Sarıcan, "Bursaspor maçının hazırlıklarına başladık. Bulunduğumuz konumla yetinmek istemiyoruz. Daha üst sıralarda yer alabilmek ve ligi en iyi yerde bitirebilmek için çalışacağız" dedi. Sarıcan, şöyle devam etti:

"Emenike, Tozo, Muhammet Hanifi'nin sakatlıkları devam ediyor ve bunlara Ragued'de eklendi. Kerim, yavaş yavaş iyileşiyor ve çalışmalara katılmaya başladı. Bursaspor karşılaşmasında oynayabilir. Hakan Özmert ise kart cezalısı olduğu için Bursaspor karşılaşmasında yer almayacak."

Haberin Devamı

Defans oyuncusu Bülent Bal ise, Galatasaray maçında istediklerini yapamadıklarını anlatırken, "Her ne kadar kötü durumda olsalar da Galatasaray gibi bir takımdan aldığımız 1 puan için sevinçliyiz. Bu maçta Emenike'nin yokluğunu çok hissettik. Onu bu maçta çok aradık. Bu haftada zirveyi yakından ilgilendiren önemli bir maçımız var. Taraftarımızın desteğiyle içerde kazanma alışkanlığımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!