Karabükspor'da Contra dönemi!

Güncelleme Tarihi:

Karabüksporda Contra dönemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 14:16

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor, teknik direktör sorununu Rumen antrenör Cosmin Marius Contra ile gideriyor.  

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, uzun süredir temasta oldukları 41 yaşındaki Rumen teknik adam Cosmin Marius Contra ile mutabakata vardıklarını ve 1-2 gün içinde resmi imzaları atmayı hedeflediklerini söyledi. 

Son olarak La Liga takımlarından Getafe’yi çalıştıran Contra’nın Karabükspor’a olumlu cevap verdiğini kaydeden Gül, “Hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak. Kulüp başkanımız transfer çalışmaları kapsamında yoğun bir çaba sarf ediyor. Bir taraftan futbolcu görüşmeleri diğer taraftan da hoca arayışlarımız sürüyordu. Teknik direktör konusunda Rumen hoca Petrescu’dan olumsuz cevap alınca, yine bir başka Rumen hoca Cosmin Contra ile görüştük. Bir aksilik çıkmaz 1-2 gün içinde resmi imzaları atacağız” dedi.

Karabüksporda Contra dönemi
GAMAN İLE PROTOKOL İMZALANDI
Gül, ayrıca Romanya Milli Takımı oyuncusu Valerica Gaman (üstte) ile protokol imzaladıklarını ve tecrübeli oyuncunun 2016 Avrupa Şampiyonası'nın ardından resmi imzayı atacağını kaydetti. Kariyerinde Romanya dışına çıkmayan Gaman, geçen sezon Astra Ploiesti formasıyla 35 maça çıkarak 6 gol, 1 asist kaydetmişti.
Karabüksporda Contra dönemi
İÇ TRANSFERDE İKİ İMZA
Kardemir Karabükspor ayrıca, iç transfer kapsamında sözleşmesi biten Kerim Zengin ve Ercüment Kafkasyalı (üstte) ile birer yıllık sözleşme imzaladı. İki futbolcu, kulüp binasında Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ve Genel Sekreter Tuncay Yıldız’ın hazır bulunduğu törende yeni mukavelelerini imzaladı.  

BAKMADAN GEÇME!