Karabükspor'a destek çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Karabükspora destek çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 10:52

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Karabük Şube Başkanı Semih Gülen, sivil toplum örgütlerini Kardemir Karabükspor'a destek vermeye çağırdı.

Gülen, gazetecilere yaptığı açıklamada, illerini Spor Toto Süper Lig'de temsil eden takımlarının lig içindeki performansının artırılması için sivil toplum örgütlerini ve spor kamuoyunu birliğe, ortak düşünmeye davet ettiklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor'un hafta sonu Trabzonspor ile sahasında yapacağı maçta tribünleri doldurmaları gerektiğini anlatan, Gülen, şöyle dedi: “Her fırsatta her konuda fikir üreten sivil toplum örgütleri, takımımız içinde ortak proje adına fikir üretmeli, katkı sağlamalı ve eleştiri hakkını kendisinde bulmalıdır. Bu anlamda başta valimiz, belediye başkanımız ve milletvekillerimiz olmak üzere tüm resmi, özel kurumların sosyal desteklerinin kulüp üzerinde yansımasının beklendiğimizi yenileriz. Bütün sivil toplum örgütlerini takıma desteğe çağırıyoruz. Trabzonspor maçı Karabük için lafta değil eylemde birlik günü olmalı, tribünlerin dolması adına sivil toplum örgütleri çağrılarını yaparak spor kamuoyunu takımın başarılı olması adına yönlendirmelidir.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!