Karabükspor coÅŸkuyla karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Karabükspor coşkuyla karşılandı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 13, 2010 16:56

Bank Asya 1. Lig'de dün akşam deplasmanda Çaykur Rizespor'u farklı mağlup ederek süper lige çıkmayı garantileyen Karabükspor'u bugün Trabzon'dan aktarmalı olarak geldiği Ankara'da taraftarları coşkuyla karşıladı.

Åžampiyonluk ÅŸarkılarıyla Ankara EsenboÄŸa Havaalanı'nda karşılanan Karabükspor baÅŸkanı, futbolcuları ve yönetimi yoÄŸun bir ilgiyle karşılaÅŸtı. 100'e yakın taraftarın çiçeklerle karşıladığı Karabükspor'da otobüse binmeden önce gazetecilere açıklama yapan ve bu sene alınan her puan için kiÅŸi başı 1000 TL prim vereceÄŸini belirten kulüp baÅŸkanı Hikmet Feridun Tankut, ''Çok güzel bir durum. Tüm taraftarım ve futbolcularımı kutluyorum. 4 maç kala ÅŸampiyonluÄŸumuzu ilan ediyoruz. Bu ÅŸampiyonluÄŸu tüm taraftarımıza ve ÅŸehrimize hediye ediyoruz.'' dedi.   Â

Teknik Direktör Yücel İldiz, söylenecek fazla birşey olmadığını, şampiyonluğu şu anda yaşadıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi. Takım kaptanı Bülent Bal ise, ''Çok mutluyuz, şu ana kadar destek veren ve buraya gelen herkese teşekkür ediyoruz. Söylenecek çok fazla birşey yok.'' diye konuştu.

ÅžAMPÄ°YONUN OTOBÃœSÃœNDE SADECE DOÄžAN HABER AJANSI VARDI

Havaalanında yapılan karşılama töreninin ardından karayolu ile Karabük'e doğru yol alan şampiyon takımın otobüsünde sadece Doğan Haber Ajansı vardı. Kulüp başkanı Hikmet Feridun Tankut, eşi Sevinç Tankut ve futbolcular yol boyunca şampiyonluk şarkıları söylerken birbirine küs olan futbolcular barıştı. Ayrıca başkan Tankut, sezon sanu isteyen futbolcuları Umre'ye götürme sözü verdi.

Karabükspor'da başkan, eşi, teknik direktör ve futbocular, Doğan Haber Ajansı mikrofonuna yaptıkları açıklamalarla duygularını dile getirdiler.

KULÜP BAŞKANI HİKMET FERİDUN TANKUT: "Bugün en mutlu günümüz. Futbolcularımla birlikte ilk defa bu otobüste yolculuk yapıyorum. Futbolcu arkadaşlarıma, teknik heyetime çok teşekkür ediyorum. Yedeğinden santraforuna kadar herkese teşekkür ediyorum. Onlar bizi mahçup etmedi. Tekrar teşekkür ediyorum.

ŞAMPİYON TAKIMIN ANNESİ VE KULÜP BAŞKANININ EŞİ SEVİNÇ TANKUT:

Futbolcular ve eşleri ile birlikte çok güzel günler geçirdik. İnşallah hep beraber bu yolda başarılı bir şekilde devam edeceğiz.

TEKNİK DİREKTÖR YÜZEL İLDİZ:

Emeği geçen herkesin gönlüne sağık. Özverilerinden dolayı bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Anlatılmaz yaşanır diyorum. Herkese çok teşekkü ediyorum. İnşallah Karabükspor, süper ligde de aynı başarılı performansını devam ettirir.

KALECÄ° BÃœLENT ATAMAN:

Bu şampiyonlukta herkesin çok katkısı var ama önemli olan takım arkadaşlarımın adam gibi adam olmasıdır. Hepsine çok teşekkür ediyorum.

ESTAÄžFÄ°RULLAH BURAK AKDÄ°Åž:

Şampiyonluk güzel bir duygu. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bülent abinin dediği gibi karakteri sağlam ve yetenekli futbolculardan kurulu bir takımız. Başarı zaten kendiliğinden geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

EMMANUEL EMENÄ°KE:

Çok mutluyum. Bu şampiyonluğa inanamıyorum, Ben İtalyan stilinde bir futbolcuyum.

KARABÃœKSPOR'UN BAYRAM GÃœNÃœNDE KÃœSLER BARIÅžTI

Otobüsün mikrofonunu eline alan tecürbeli oyuncu Sertan, bugünün bayram günü olduğunu belirterek takım içinde küs olan Gökhan Güney ve Tayfun Taner'i başkanın yanına çağırdı ve barıştırdı.

KARABÜKSPOR UÇAKTA TEHLİKE YAŞADI

Trabzon'dan havayolu ile Ankara'ya gelen Karabükspor futbolcuları ve yönetimi, Trabzonspor Basketbol Takımı ile birlikte bindiği uçakta tehlike yaşadı. İlk seferde iniş yapamayan uçak ikinci seferde güvenli bir şekilde Esenboğa Havaaalanı'na iniş yaptı ve büyük bir tehlike atlatılmış oldu.

BAŞKAN TANKUT'TAN FUTBOLCULARA UMRE SÖZÜ

Sezon başında verdiği sözün kendisine hatırlatılması üzerine sezon sonu kulüp başkanı Hikmet Feridun Tankut, istyeyen futbolcuları Umre'ye götürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!