Karabükspor Başkanı: "Trabzonsporlu Yatabare ile anlaştık"

Güncelleme Tarihi:

Karabükspor Başkanı: Trabzonsporlu Yatabare ile anlaştık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 17:52

Karabükspor Başkanı: "Trabzonsporlu Yatabare ile anlaştık"

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/BOLU,(DHA) - KARDEMİR Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Trabzonspor’un golcü oyuncusu Yatabare ile anlaştıklarını söyledi. Başkan Tankut, Yatabare'nin Trabzonspor ile arasındaki konuları çözmesiyle transferin gerçekleşeceğini açıkladı.
Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, TSO Başkanı Tuncay Özcan, Bolu’nun Karacasu Beledesi’ndeki Termal Otel’de kamp yapan Kardemir Karabükspor’u ziyaret ederek takıma moral verdi, yanlarında getirdikleri Safranbolu lokumu ve baklavayı teknik ekip ve futbolculara ikram ederek başarı diledi.
Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, ziyaretin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Kampın olumlu geçtiğini ifade eden Başkan Tankut, futbolcuların büyük bölümünün takıma yeni geldiğini, uyum sürecini çabuk atlatmaya çalıştıklarını söyledi.
Transfer çalışmalarına değinen Tankut, Trabzonspor’un golcü oyuncusu Yatabare’yi takımda görmek istediklerini söylerken şunları söyledi:
"Bu oyuncunun bizimle ilgili bir sıkıntısı yok, kendisiyle anlaştık. Ancak kulübü Trabzonspor ile arasında konuları var. Bu konular çözüme kavuştuktan sonra gerekli işlemler yapılacak. Nijerya’dan getirdiğimiz bir oyuncu var. Eski oyuncumuz Emenike’nin takımından geldi. Onu deniyoruz. Hocamız uygun görürse anlaşıp kadromuza katacağız. Torku Konyaspor’da geçen sezon kiralık oynayan futbolcumuz Traore’yi kampa davet ettik, gelecek ve kampa katılacak. Denemek için kadroya katacağımız 1-2 genç oyuncular olacak Avrupa’dan. Hollanda kampında onları izleyeceğiz. Bundan sonraki süreç içinde çok yoğun bir şekilde gelecek sezonlar için yurt dışında çalışmalarımız olacak."
Başkan Tankut, geçen sezon PTT Ligi'nde dolu tribünlere oynayamadıklarını söyleyerek, "Artık 1600 kişiye oynamak istemiyoruz. Çok uygun fiyatlara kombineleri çıkarttık. Bu sezon tıklım tıklım dolu tribünlere oynamak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!