Karabükspor 3-2 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Karabükspor 3-2 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2013 17:29

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde, son haftaya düşme tehlikesiyle giren Karabükspor, konuk ettiği Fenerbahçeyi 3-2 mağlup ederek ligde kaldı.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Fenerbahçe 33. haftadaki derbi maçında çıkan olaylardan dolayı ceza alan Meireles ve Volkan'dan yoksun çıktı maçta, düşme potasında olan Kardemir Karabükspor'a mağlup olarak kupa finali öncesi yara aldı.

Ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyaşn Kardemir Karabükspor, 3-2 kazandıkları Fenerbahçe zaferiyle büyük coşku yaşadılar.

Karabük'e galibiyeti getiren goller 47 ve 77. dakikada Lua-Lua, 50. dakikada İlhan Özek'ten gelirken, Fenerbahçe'nin gollerini 33. dakika Mehmet Topuz, 75. dakikada Webo kaydetti.

MÜCADELEDEN KARELER Süleyman Arat'ın objektifinden

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Serdar Akçer, Mehmet Cem Hanoğlu
Kardemir Karabükspor: Tomiç, Erdem, Mabiala (Dk. 45 Hakan Söyler), Seric, Yiğit, Kağan, Deumi, Shelton (Dk. 45 İlhan Parlak) , Ahmet İlhan Özek, Lualua, Gökhan Ünal (Dk. 68 Hakan Özmert)
Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Orhan Şam, Ziegler, Mehmet Topal (Dk. 70 Stoch), Cristian (Dk. 82 Caner), Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Sow (Dk. 88 Semih), Webo
Goller: Dk. 33 Mehmet Topuz, Dk. 74 Webo (Fenerbahçe), Dk. 47 (penaltıdan) ve Dk. 77 Lualua, Dk. 50 Ahmet İlhan (Kardemir Karabükspor)
Sarı kartlar: Dk. 11 Yiğit, Dk. 19 Erdem, Dk. 22 Seric, Dk. 51 Abdülaziz (yedek kulübesinde), Dk. 84 Hakan Söyler (Kardemir Karabükspor), Dk. 46 Mert (Fenerbahçe)

- Mücadele Kardemir Karabükspor'un galibiyeti ile sona erdi.
- 77. dakikada sahneye yine Lua-Lua çıktı ve takımını tekrar öne geçirdi. 3-2
- 75. Dakikada Webo Fenerebahçe'ye eşitliği getiren golü attı. 2-2
- 50. dakikada Ahmet İlhan Özek takımı öne geçirdi. 2-1
- 47. dakikada Lua-Lua penaltıdan attığı golle takımına eşitliği getirdi. 1-1
- 34. dakikada Mehmet Topuz'un golüyle Fenerbahçe 1-0 öne geçti
- 20. dakikadaKarabükspor'da Erdem Özgenç, sarı kart gördü
- 12. dakikada Karabükspor'da Yiğit İncedemir rakibine yaptığı sert müdahale sonra sarı kart gördü.
- Mücadele sarı lacivertliler'in vuruşu ile başladı.

MAÇTAN NOTLAR...

Spor Toto Süper Lig'de 34. ve son hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Fenerbahçe'de Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) ceza alan Volkan Demirel ve Meireles, sakatlıkları süren Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal ile Selçuk Şahin'in yanı sıra Dirk Kuyt, Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic ve Sezer Öztürk kadroda yer almadı. Geçen hafta oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Volkan Demirel ve Meireles'in cezası bu maçla başlamış oldu.Sarı lacivertli takımda Serkan Kırıntılı, Yobo, Stoch, Semih, Beykan, Salih Uçan ve Caner Erkin yedekler arasında yer aldı.

Taraftarlardan Burak Yıldırım pankartı

Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçeli futbolcular sahaya, "FIFA U-20 Dünya Kupası bu yaz Türkiye'de. Biletinizi aldınız mı?" yazılı pankartlarla çıktı. Mavi Ateş Taraftarlar Derneği'nin tribüne, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından Edirnekapı Metrobüs İstasyonu çıkışında bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım için "Anne, Burak'ın ölmedi, buradayız" pankartını astıkları görüldü. Karşılaşma öncesinde sahanın orta yuvarlağında, İstanbul'un 2020 Olimpiyatları adaylığının sloganı olan "Bridge Together" yazılı büyük bir pankart açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in de karşılaşmayı izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!