Karabük yenilgi istemiyor

Güncelleme Tarihi:

Karabük yenilgi istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2011 12:29

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, 6 futbolcularının sakat olmasının oyunlarını olumsuz etkileyebileceğini, Eskişehirspor'u yenemeseler de yenilmek istemediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor, Bursaspor maçının ardından verilen 2 günlük tatil sonrası bugün Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başlıyor. Sakatlığının ardından Bursaspor maçında forma giyen Kerim yeniden sakatlanarak sahalardan 3 hafta daha uzak kalacak. Kerim ile birlikte sakatlıkları devam eden Tozo, Emenike, Ragued, Muhammet Hanifi Yoldaş ve Muhammet Özdin, Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek.

Eskişehirspor'un iyi bir çıkış yakaladığını belirten Seyit İçgül, "Bizim de iyi bir gidişatımız var. Ama sakatlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor. Kerim uzun süredir bizimle yoktu. Yeni yeni aramıza dönmüşken Bursaspor maçında tekrar sakatlandı ve en az 3 hafta aramızda olmayacak. Muhammet Özdin'in de sakatlığı var. Zaten iyileşse de kart cezalısı olduğu için bizimle bu hafta olmayacak. Muhammet Hanifi, Emenike, Tozo ve Ragued'in sakatlıklarına bu oyuncularımız da eklendi. Bunlar oyunumuzu olumsuz etkileyebilir. Ancak onların yerlerine mücadele edecek diğer oyuncularımız ellerinden geleni yapacaklardır. İlk yarıda oynadığımız maçta 2-1 yenilmiştik. Bu maçın rövanşını almak için oynayacağız. Yenemesek de yenilmek istemiyoruz" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!