Karabük, 5 dakikada Adana’yı kararttı: 2-1

Güncelleme Tarihi:

Karabük, 5 dakikada Adana’yı kararttı: 2-1
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2009 00:00

Bank Asya 1. Ligi’nde play-off yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Kardemir Karabükspor, konuk ettiği Adanaspor’u 5 dakikada çökertip, matematiksel olarak iddiasını sürdürdü: 2-1.

10 haftadır yenilmeyen rakibi önünde daha etkili gözüken ev sahibi ekip, 25’te Şenol ve 30’da Burak’ın golleriyle devreyi 2-0 önde kapattı. 62’de Mbilla ile farkı 1’e indiren Adanaspor’un çabası sonucu değiştirmezken, Karabük’te 90+1’de Burak kırmızı kart gördü.

Oldukça gergin geçen maçta iki takım futbolcuları arasında tansiyon zaman zaman yükselirken, protokol tribününde ise yöneticiler tartıştı. Polis olayı yatıştırdı. Maç sonrası Adanaspor taraftarları, bulundukları tribündeki koltukları kırarak sahaya attı. Karşılaşmada görevli bulunan kameraman Kubilay Yalçın (35), kapalı tribünün üzerindeki kaplamanın kırılması üzerine yaklaşık 5 metrelik yükseklikten düşerek yaralandı.

Günün diğer maçında G.Antep BŞB, Samsunspor’u deplasmanda 1-0 yenerek ligde kalma yolunda dev bir adım attı. TFF 2. Lig Yükselme Grubu’nda ise Beykoz, rakip sahada Diyarbakır DİSKİ’yi 4-1 mağlup etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!