Karaborsası olmayan bilet

DÜNYA Kupası’nın süper finalini 84 bin şanslı insanla birlikte izledik. 1. sınıf bilet fiyatları 900 dolar. Biletler hiçbir yerde satılmıyor tabi.

Haberin Devamı

3-4 sene önceden sponsorlar tarafından kapatılmış. Onun için karaborsası bile yok. Değeri üzerindeki fiyatın kat be kat üstünde. Kullanılmış biletlerin bile e-bay’de bir diğeri var.

Göğsümüzü kabartan genç

UMUT Özaydınlı, Türkiye’de rock’n coke’un yaratıcısı ve birçok organizasyona imza atan genç bir yetenek. Daha sonra Coca Cola merkezinin ilgisini çekiyor ve Atlanta’ya gidiyor. K’naan’ı 2 yıllık bir arama sonucu buluyor ve Coca Cola’nın kampanyasına hazırlıyor. Umut Özaydınlı, şimdi kendi şirketini kurmuş. Coca Cola’nın yanısıra, isteyen her şirkete organizasyon hizmeti veriyor. Gerçekten gurur verici./images/100/0x0/55ea9c47f018fbb8f88b418a

Türk keşfi K’naan

ÖNCEKİ akşam Sun City’de Coca Cola’nın Başkanı Muhtar Kent, dünyanın her yanından gelen medya yöneticileri ve işadamlarına bir sürpriz yaptı. Dünya Kupası’na damgasını vuran “Wavin flag” (Bayrağını dalgalandır) şarkısını söyleyen ve yazan Somalili şarkıcı K’naan, bin kişilik bir topluluğa konser verdi. Şarkısı şu anda 19 ülkede liste başı. Güney Afrika’da da herkesin dilinde. Ama sahnede söylediği şey Türk grubunu gururlandırdı. “Beni Umut keşfetti, her şeyi ona borçluyum” dedi.

Haberin Devamı

Vuvuzeladan sambaya

2010 Dünya Kupasi, futbolu kadar vuvuzelasıyla da hatırlanacak.
Kulakları sağır eden ve sinir bozan bu ses virüs gibi
önümüzdeki sezon bütün stadlara yayılacağa benziyor. Çünkü, Güney Afrika’dan dönen herkesin elinde ikişer, üçer tane var. Herhalde evlerde de huzur kalmayacak. Neyseki 2014 Dünya Kupası Brezilya’da. İnsallah orada ay yıldızlı ekibimiz de olur da hep birlikte samba yaparız.

Yazarın Tüm Yazıları