Karabağlar'da Çakallarla Dans galası

Güncelleme Tarihi:

Karabağlarda Çakallarla Dans galası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2013 00:00

Karabağlar Belediyesi, “Çakallarla Dans 2- Hastasıyız Dede” filminin İzmir Galası'na ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Murat Şeker'in yazıp yönettiği, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Doğa Rutkay, Didem Balçın ve Ceyhun Yılmaz gibi Türk Sineması'nın tanınmış isimlerinin başrol oynadığı filmin İzmir galası, Karabağlar Belediyesi'nin Bozyaka Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Gala öncesi düzenlenen söyleşiye, Murat Şeker, Şevket Çoruh, Ali Tanrıverdi, Hasan Bilgin ve Didem Balçın katıldı. Oyuncular, İzmirli sinemaseverlerin sorularını yanıtladı.
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, İzmir eski milletvekilleri Enver Öktem ve Abdülrezzak Erten'in de katıldığı söyleşide filmin yönetmeni Şeker, Çakallarla Dans 3'ü, 2014 yılında çekmeyi planladıklarını belirtti. Şeker, Türkiye'de politik mizahın bittiğine dikkat çeken konuşmasında, “Ergenekon Davası'ndan da bir mizah filmi çekilebilir. Ancak davanın bitmesini beklemek gerek. Bitmeyen senfoni gibi bir film yapmak da mümkün” dedi.
Söyleşinin ardından gerçekleştirilen kokteylde, İzmirli sinemaseverler filmin başrol oyuncuları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, sohbet etme fırsatı buldu.
Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm, makamında ağırladığı oyunculara bir teşekkür plaketi sundu. Yönetmen Şeker, “Çakallarla Dans 2- Hastayız Dede'nin Galası'nı Karabağlar'da yapmaktan mutluluk duyduk. Bizim için çok özel, anlamlı ve farklı bir organizasyon oldu” diyerek, Kürüm'e ev sahipliği için teşekkür etti. Galanın ardından, iki farklı seansta, filmin halka ücretsiz gösterimi yapıldı.

Haberin Devamı

Karabağlarda Çakallarla Dans galası

Karabağlarda Çakallarla Dans galası

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!