Karabağlar 19 Mayıs'ta 'Ata'sı için koşacak

Güncelleme Tarihi:

Karabağlar 19 Mayısta Atası için koşacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 12:09

Karabağlar 19 Mayıs'ta 'Ata'sı için koşacak

Haberin Devamı

KARABAĞLAR Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen "Bağımsızlık Koşusu" bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak. "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı"nda düzenlenecek koşuya yoğun başvuru yapıldı.

Üçkuyular Fahrettin Altay Meydanı'nda başlayıp Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı'nda sona erecek olan toplam 4.5 kilometrelik koşuya tüm vatandaşlar katılabilecek. Erkek-kadın - genç, büyük ve master olmak üzere 3 kategoride düzenlenecek olan yarışmaya, 18 yaş üstü katılımcılar katılım ve sağlık beyanı formu, 18 yaş altı katılımcılar ise imzalı veli belgesini teslim ederek katılabilecekler.

ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLECEKLER

Koşuyu tamamlayan ilk 400 kişiye günün anısına katılım madalyaları verilirken,  her kategoride ilk 3 dereceye girenler ise altınla ödüllendirilecek. Etkinliğin sonunda spor okulları tarafından zumba, aerobik, karate, bocce, taekwondo, basketbol, jimnastik ve halk oyunları gösterileri de düzenlenecek. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar,  18 Mayıs tarihine kadar Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'ne 248 0 444 - 414 79 01 numaralı telefondan başvurabilecek veya spor@karabaglar.bel.tr internet adresinden katılım için başvurularını yapabilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!