Karaaslan'dan Samsunspor'un acı günü nedeniyle mesaj

Güncelleme Tarihi:

Karaaslandan Samsunsporun acı günü nedeniyle mesaj
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 17:00

Karaaslan'dan Samsunspor'un acı günü nedeniyle mesaj

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA)  - SAMSUNSPOR kafilesinin 29 yıl önce yaşadığı trafik kazası nedeniyle mesaj yayınlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye'nin en köklü takımlarından biri ve şehrimizin önemli bir değeri olan Samsunspor'umuz profesyonel liglerde yer aldığı 53 yılda Samsunlulara ve taraftarına pek çok mutluluk yaşatmıştır. Zaman zaman zor günler de yaşayan Samsunspor'umuzu yalnız bırakmayacak, takımımıza desteğimizi her daim canlı tutacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün kaza yaptığı olayın yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Karaaslan mesajında şu ifadeler yer aldı:
"Bundan tam 29 yıl önce Türk futbolumuz ve Samsun’umuz için acı bir hadise olarak kayıtlara geçen elim kazada hayatını kaybeden Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan’ın acısı yüreğimizde tazeliğini koruyor. Bir nebze olsun hafiflemeyen bu tarifsiz acıyı her yıl 20 Ocak’ta yeniden yaşıyoruz. Kırmızı ve beyaza eklenen siyah rengi ile inancın olduğu kadar vefanın da takımı olduğunu kanıtlayan Samsunspor'umuzun, göstereceği gayret ve kazanacağı başarılarla şehit sporcularımızın hatırasını canlı tutma noktasında önemli bir görev ifa edeceğine inanıyorum. Türkiye'nin en köklü takımlarından biri ve şehrimizin önemli bir değeri olan Samsunspor'umuz profesyonel liglerde yer aldığı 53 yılda Samsunlulara ve taraftarına pek çok mutluluk yaşatmıştır. Zaman zaman zor günler de yaşayan Samsunspor'umuzu yalnız bırakmayacak, takımımıza desteğimizi her daim canlı tutacağız. Yalnız Samsun’un değil tüm Türkiye’nin acısı olan, Samsun'umuzu ve ülkemizi derinden üzen bu kazada ebediyete intikal eden sporcularımıza Allah’tan rahmet diliyor, ülkemizde bir daha böyle acılar yaşamamasını temenni ediyorum."
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!