Karaağaçlı Düğün Salonu'nun temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Karaağaçlı Düğün Salonunun temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 17:18

Karaağaçlı Düğün Salonu'nun temeli atıldı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediyesi tarafından Karaağaçlı Mahallesi'nin girişinde yapılacak Karaağaçlı Düğün Salonu'nun temelleri atıldı. Düğün salonu inşaatının 5 aylık süre zarfında tamamlanacağını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, inşaat çalışmalarının toplamda 758 bin 740 TL bedelle yapılacağını ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi Karaağaçlı Mahallesi'nin girişinde metruk ve kullanılamaz durumda olan ve geçtiğimiz aylarda yıkılan düğün salonunu yerine yapılacak olan yeni bir adet kapalı ve bir adet açık düğün salonunun temelleri atıldı. Karaağaçlı Mahallesi girişinde düzenlenen temel atma törenine; AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Başkan Çelik, belediyecilik hizmetlerini yaparken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek aldıklarını ifade ederek, amaçlarını günümüz şartlarına değil, geleceğin şartlarına hizmet verecek tesisler oluşturmak olduğunu ifade etti. Karaağaçlı Mahallesine yapılacak tesis hakkında bilgi veren Başkan Çelik, "Mahallemizde 1515 metrekarelik bir alanda yapacağımız tesisimiz 758 bin 740 TL'ye mal olacak. 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı planladığımız projemiz 565 metresi kapalı, 950 metrekaresi de açık alan olarak yapılacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla Karaağaçlı Düğün Salonunun temelleri dualarla atıldı.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!