Kara yolu kullanmıyorlar

Bodrum’daki Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer ile eşi Sinem Hanım, yazın tadını çıkaran isimlerin başında geliyor.

İş gereği zaten sezonu Bodrum’da geçiren çift, sürekli otellerinde kalmak yerine gezip dolaşıyor. Bayer çifti, Yalıkavak’tan Türkbükü’ne gitmek için her gün iskelede bağlı duran tekneyi kullanıyor.

Özerk’ten sıcak klip

Fenerbahçe eski başkanı Metin Aşık’ın oğlu Murat’ın sevgilisi Tuğba Özerk, kendi adını taşıyan albümünün ilk klibini Nazan Öncel imzalı ‘Lo Lo Lo’ (Bi Şeyimi Ellettirmem) adlı şarkısına çekti. Deniz Akel’in yönetmenliğini üstlendiği klibin çekimleri, Bodrum’daki Maki Otel’de yapıldı. İlginç şarkı sözleri ve cüretkar pozlarıyla dikkat çeken genç şarkıcı, ‘Klibimi denizin ve güneşin en güzel olduğu yerde, Bodrum’da çekmek istedim. Albümüm yaz aylarına damgasını vuracak’ diyor.

Yanından ayırmıyor

Murat Polat ile Funda Barın’ın ilişkisi giderek ciddiye biniyor. Önceleri bu beraberliğin duyulmasını istemeyen ve meraklı gözlerden uzak kalan sevgililerin artık gazetecilerden kaçmak gibi bir dertleri yok. Hatta en medyatik mekanlarda, en ses getiren davet ve organizasyonlarda da yan yana poz veriyorlar. Polat ile Barın, geçtiğimiz günlerde de Melda Kamhi ile Sinan Kosif’in Yalıkavak’taki nişan törenine katıldı.

Gündüz yüzdü gece DJ’lik yaptı

Beşiktaş’ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman da Bodrum’da tatil yapan ünlüler arasında... Türkbükü’ndeki İber Otel’de kalan Toraman, gündüz saatlerinde plajdan neredeyse bir an olsun ayrılmıyor, bol bol yüzüp güneşleniyor. Yıldız futbolcu, geçtiğimiz akşam ise farklı bir hünerini sergiledi ve Bodrum’un en tanınmış kulüplerinden Ship A Hoy da DJ’lik yaptı. Müzikleriyle tatilcileri coşturan İbrahim Toraman, DJ kabininde en az dans pistindekiler kadar eğleniyordu.

Derviş’in zor gecesi

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya Konyaaltı Sobe Beach’te DJ’lik yapan eski bakanlardan Kemal Derviş’in oğlu Erol Derviş, gecenin ilerleyen saatlerinde mekan sahibinin müziği değiştirmesi talimatına uymayınca gerginlik yaşandı. Derviş’in ‘Yapacağım müziği sana mı soracağım’ sözleri üzerine tartışma çıktı. Derviş’in mekan sahibiyle yumruklaşmaya başlaması üzerine devreye giren korumaların ünlü DJ’i hırpaladığı ileri sürüldü.

Artık mayolu poz yok

Geçtiğimiz yaz objektiflere bikinisiyle yakalanan Seda Sayan, bu yıl tedbirli davranıyor. Tatilini Bodrum Divan Palmira’da geçiren Seda Sayan, gazetecilere mayolu poz vermemek için denize bile girmiyor. Serinlemek için otelin havuzuna giren ve sadece havuz başında güneşlenen Sayan, ‘Geçen yıl mayolu çekip beni kötü gösterdiniz. Bu yıl ortalarda yokum, size de poz yok’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları