Kara Yazı yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 16:11

Kara Yazı 5. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Halil'in seçim için iki seçeneği var. Ya kızlarından ebediyen uzak kalacak, ya da hepsini bağrına basacak. Peki Kara Yazı yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Halil, torununun olduğunu öğrenmesiyle şok olmuştur. Kızı Derya'dan beklemediği bir durumla karşı karşıya kalması sonucu torunu artık onunla beraberdir. Lakin Halil'in aklındaki düşünce daha farklıdır. Torununu cami avlusuna bırakmaya niyetli olan Halil'i önlemek Yaren'e kalmıştır. Yaren babasına bir seçim yapmasını söyler. Halil'in artık seçim yapması gerekir. Ya kızlarından ebediyen uzak kalacak, ya da hepsini bağrına basacak!

Kara Yazı yeni bölümüyle, 30 Nisan Pazar akşamı saat 22.15'te!

KARA YAZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kara Yazı 4. Bölüm yayında! 23 Nisan 2017 Pazar günün yayınlanan Kara Yazı’nın 4. bölümünde; Oğuz Karahan’ın yeni planı işlemeye başlar. Kara Yazı’nın yayınlanan yeni bölümünde Oğuz Karahan, Halil’e torunu ile ilgili bilgileri verir. Erdem’in de karıştığı olayda Halil torununu kucağına alır.

Haberin Devamı

Mehmet, öpücük olayından sonra tatlı bir kaçırma olayı yaparak Yaren’i teknesine götürür. Burada kendi hayatları ve babaları hakkında konuşurlar. Oğuz Karahan, Halil’e ulaşarak Derya ile ilgili ortalığı biraz karıştırır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!