Kara Yazı final bölümüyle veda etti – Kara Yazı final özeti

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı final bölümüyle veda etti – Kara Yazı final özeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 10:26

Kara Yazı dün akşam son kez izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Emre Karayel, Haluk Bilginer, Zeynep Çamcı ve Ushan Çakır’ın paylaştığı Kara Yazı 6. bölümüyle final yaptı. Peki, finalde neler yaşandı? Gerçekler ortaya çıktı mı? İşte, Kara Yazı final özeti!

Haberin Devamı

Kara Yazı dizisi 6. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Dram ve entrika dozu yüksek sahneleriyle dikkat çeken Kara Yazı’nın final bölümünde Mehmet, Yaren’e aşk itirafından bulundu. Derya'nın dava günü yaklaşırken işi garantiye almak isteyen Oğuz Karahan ise, onu ailesiyle tehdit etti. Peki, finalde neler oldu? İşte, Kara Yazı final özeti!

Mehmet, Yaren'e aşık olduğunu itiraf etti.Ali ile nereye gideceklerini bilmeyen Yaren, evinin kapılarını kendisine açan Mehmet'e karşı düşüncelerinde değişiklik yaşadı. Kardeşi Derya'nın ceza evinde olmasına sebep olan Mehmet'in içindeki güzel ruha biraz da olsa şüphe ile yaklaştı. Kardeşini içeriden çıkaracak bilgilere de ulaşamayan Yaren, Mehmet ve Derya ikilemindeki kıskaçta nefes almakta zorlandı. Mehmet'ten gelen aşk itirafı bile yüreğini serinletmeye yetmedi.Derya'nın, Ali'yi emanet ettiği ölen sevgilisinin kız kardeşi çocuğu kaçırmaktan dolayı polise şikayet gitti. Halil, torunu Ali'yi kaçırmaktan dolayı tutuklandı. Karakola götürüldüDerya'nın dava günü yaklaşırken işi garantiye almak isteyen Oğuz Karahan ise, cezaevine ziyarete gitti. Derya'yı son kez uyaran Oğuz, Mehmet'in ismini vermesi durumunda ailesinin başına geleceklerden kendisinin sorumlu olacağını söyledi.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Derya’nın bir oğlu olduğunu öğrenen Yaren büyük bir şok yaşar. Babasının bu gerçek karşısında alacağı tavır onu bir kez daha yıkar; ama, bu kez Halil’i ikna etmeyi başarır. Eve geldiklerinde Ali’yi almaya gelen Aslı ve Turgut’la karşılaşırlar. Yaren, kardeşine verdiği sözü tutup Ali’yi kaçırır. Nereye gideceğini ne yapacağını bilmez haldeyken Mehmet imdadına yetişir.

Yaren, Ali ile birlikte Mehmet’in evinde saklanmak zorunda kalacaktır. Şimdiye kadar Mehmet’in gerçekleri öğrenmesine bir şekilde engel olan Yaren için çember iyice daralmaktadır. Yaren, Mehmet’in gerçekleri öğrenmesine engel olabilecek midir? Derya’nın ölmemesi Oğuz’un planlarını bir kez daha alt üst etmiştir. Üstelik Derya  duruşmada Mehmet’in adını vereceğini avukata söylemiştir. Bu bilgi Oğuz’a ulaştığında Oğuz deliye döner. Derya’yı susturmak için yeni yollar arayan Oğuz’un aradığı fırsat Mehmet’in evinde karşısına çıkacaktır. 

 

BAKMADAN GEÇME!