Kara Yazı 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Yaren'den duygu yüklü sözler

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Yarenden duygu yüklü sözler
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 10:10

Kara Yazı dizisinin yeni bölüm fragmanı ilk bölümün hemen ardından yayınlandı. Haluk Bilginer, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı’nın başrollerini paylaştığı Kara Yazı'nın 2. bölüm fragmanına kardeşi ve kız kardeşi arasında kalan Yaren'in sözleri damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, Kara Yazı 2. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Tanıtım fragmanlarıyla dikkat çeken Kara Yazı dizisi dün akşam diziseverlerle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı senaryo örgüsüyle iddialı bir başlangıç yapan Kara Yazı'nın yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Kız kardeşi ve babası arasında kalan Yaren ne yapacak? İşte, Kara Yazı 2. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Yaren'in babasındaki sevgiye olan özlemi gün geçtikçe büyür. Sadece hamsi günlerinde babasının içindeki sevginin biraz olsun dışarıya çıktığının farkına varır ve bunu yakalayabilmek için canının yanmasını göze alır. Ama babasından gelecek bir sevgi belirtisi ondaki tüm acıları alır, götürür. Halil, kızlarına olan sevgisini gösterebilecek mi? Kara Yazı yeni bölümüyle 4 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Daha küçük bir çocukken kız kardeşlerine annelik yapmaya başlayan, babasına ve üvey annesine kol kanat geren Yaren görev yerini bekleyen bir öğretmen adayıdır. Küçük ve yoksul dünyasında kardeşlerinden başka kimseye yer yoktur. Geçim sıkıntısı ve babasının namus takıntısı arasında sıkışıp kalan Yaren’in hayatı kız kardeşi Derya’nın başına gelen kötü bir olay sonucu alt üst olacaktır.

Mehmet, Karahan Ailesinin tek oğludur. Hayatı boyunca babasından sevgi beklemiş ama hiç görememiştir. Kendi ayakları üzerinde durabilmek için kurduğu kozmetik firmasının başarılı olabilmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Yardım etmek adına attığı adımın hayatını sonsuza kadar değiştireceğinden habersizdir.

Ödül gecesi yaşananlar hem Mehmet’i, hem de Yaren’i dönülmez bir yola sürükleyecek, Uluçınar ve Karahan ailelerini karşı karşıya getirecektir.

DİZİNİN KONUSU

Sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve tek hayali kimya öğretmenliği yapabilmek olan Yaren Uluçınar’ın hikâyesini konu alan Kara Yazı’nın senaryosu Gümüş, Sıla, Karadayı, Kara Para Aşk, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Melekler Korusun gibi rating rekortmeni dizileri kaleme alan ünlü senaristlerin kurucusu olduğu Dark Story’a ait.

Haberin Devamı

Kara Yazı 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Yarenden duygu yüklü sözler

Kanal D’den Bir İlk Daha!
“JUKE BOX KARA YAZI RADYO”
Türkiye’nin kanalı Kanal D kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği “ilk”lerle sektörün öncüsü olmaya devam ediyor. Kanal D, bu kez de bir dizinin kendine özel radyosunu hayata geçirerek Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor.
28 Mart Salı günü Kanal D ekranında başlayacak olan Kara Yazı dizisinin radyosu olan “Juke Box Karayazı” da dizinin başrol oyuncuları olan Haluk Bilginer, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı’nın özel seçimleri ile oluşturulan şarkı listeleri dinleyiciler ile buluşuyor.
7/24 yayında olacak olan “Juke Box Karayazı” ya dinleyiciler, radyonom.com üzerinden ve radyonom.com’un mobil uygulamasından ulaşıp ücretsiz olarak dinleyebiliyor.

Haberin Devamı

Kara Yazı 2. bölüm fragmanı yayınlandı - Yarenden duygu yüklü sözler

 

BAKMADAN GEÇME!