Kara Sevda’da Murat Boz sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda’da Murat Boz sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 18:12

Star TV’de bu akşam yayınlanacak Kara Sevda dizisine ünlü şarkıcı Murat Boz konuk oluyor. Murat Boz, sadece 14. bölümde yer alacak.

Haberin Devamı

Star Tv ekranının sevilen dizisi Kara Sevda 14. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kara Sevda’nın 14. bölümün 3. fragmanında Murat Boz’a da yer veriliyor. Konuk oyuncu olarak ünlü şarkıcı ve besteci Murat Boz’un katılacağı 14. bölümde Nihan, Kemal'e kendini Emir'le olan evliliğine bağlayan bütün gerçekleri anlatacak.

Başrollerinde Burak Özçivit ile Neslihan Atagül’ün rol aldığı dizide Murat Boz, Burak Özçivit ile rol aldığı ‘Kardeşim Benim’in tanıtımı için dizide bir bölüm dahil olacak.

MURAT BOZ'UN YER ALDIĞI KARA SEVDA FRAGMANI

 

MURAT BOZ KİMDİR?

Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve besteci Murat Boz, 7 Mart 1980 doğumlu. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. 

Haberin Devamı

Kara Sevda’da Murat Boz sürprizi


Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalışması “Aşkı Bulamam Ben” ile çıkış yaptı. Ardından 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü Maximum'u yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden, Altın Kelebek Ödülleri'nden ve İstanbul FM Altın Ödülleri'nden “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” dalında ödüller aldı. 2008 yılında ilk EP çalışması olan “Uçurum”u yayınladı. Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan “Şans”ı yayınladı. Bu albümde yer alan “İki Medeni İnsan” şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 2010'da ikinci single çalışması olan “Hayat Sana Güzel”i yayınladı. 

12 Nisan 2011'de üçüncü stüdyo albümü “Aşklarım Büyük Benden” ile aynı adı taşıyan şarkısını klibi ile birlikte yayınladı. 9 Mayıs 2011'de ise albümünü piyasaya sürdü. Sanatçı, son olarak en çok sevilen şarkılarından oluşan ilk remix albümü olan “Dance Mix”i piyasaya sürdü. Albümün ilk klibi “Özledim” şarkısının remix versiyonuna çekilirken ikinci kliplenen şarkı “Geri Dönüş Olsa” adlı eseri oldu.

Piyano, keman ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmalarının reklam yüzü olarak karşımıza çıkıyor. 2011 yılından bu yana düzenlenen O Ses Türkiye programının dört jüri üyesinden birisi olan Boz, yarışmanın ilk sezonunda kazanan jüri üyesi olmuştu. Ödülleri arasında iki Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral TV Video Müzik Ödülü bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!