Kara Sevda 33. bölümde yaşananlar nefes kesti!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 33. bölümde yaşananlar nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 09:36

Kara Sevda dizisi dün akşam 33. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde yaşananları izleyiciler soluksuz izledi. Kara Sevda 33. bölümde Emir ve Kemal arasındaki anlaşmazlık artık çok farklı bir boyutta. Asu, Zeynep'in Emir'den hamile kaldığını açıkladı. Peki Kara Sevda 33. bölümde başka neler yaşandı? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Kara Sevda 33. son bölümde dün akşam yaşananlar heyecan seviyesini arttırdı. Dizinin son bölümünde Emir öyle bir sırrı ortaya çıkardı ki Kemal bu durum karşısında şoke oldu.  Kara Sevda 33. bölümde Emir kendini nezarette buldu. Ozan'ın ise durumu daha kritik. İşte Kara Sevda 33. bölümde ekrana gelen olaylar

Kara Sevda 33. bölümde; Yıllardır üzeri örtülen “o gece”nin üstündeki sis perdesi sonunda aralanmaya başlar. Nihan, ilk taşı atan Kemal'e artık her zamankinden daha öfkelidir. Kemal ise, Emir ve Ozan için nihayet işlemeye başlayan adalet süreciyle ilgili inançlı bir bekleyişe girer. Emir ve Ozan'ın götürülmesiyle en az ilgilenen Asu olacaktır. Asu'yu karşısında gördüğünde Hakkı, Asu'nunkinden daha büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır. Emir ve Ozan için aileler ve avukatlar seferber olur. Ozan için hayatı boyunca kaçtığı zor saatler başlarken, Emir parmaklıklar ardında intikam yeminini tazeler. Oradan çıkar çıkmaz iki eli kız kardeşinin yakasında olacaktır. Asu canını kurtarmak istiyorsa, o flaş diskleri amcasından almak zorundadır. Kemal, başlattığı sürecin kaçınılmaz bir sonu olarak Nihan'ın öfkesiyle karşı karşıya gelir. Nihan bütün öfkesiyle Kemal'in karşısına dikildiğinde, hayattaki en değerli şeyinin, Ozan'ın hayatının hesabını soracaktır. Kemal derdinin ne Nihan ne Ozan olduğunun, sadece Emir Kozcuoğlu'na bedel ödetmenin derdinde olduğunu ne kadar anlatmaya çalışsa da Nihan'ın öfkesi ve hayal kırıklığı kolay kolay dinecek gibi görünmüyordur.

Haberin Devamı


KARA SEVDA 33. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Emir'in içeriden çıkmasının an meselesi olduğunu bilen Asu, çareyi ondan korunabileceği tek yere, Kemal’e sığınmakta bulur. Kemal'in kanatları altında Emir'den saklanmaya çalışan Asu, onu neyin beklediğinin aslında farkındadır. Flaş disklere ulaşamadığı her dakika, Emir'in ellerine bir adım daha yaklaşmaktadır.  Ozan içeride zor zamanlar geçirirken Zeynep de dışarıda Nihan'ın şüphelerinin hedefinde kalır. Nihan, Zeynep'le ilgili şüphelerinde her zamankinden daha ısrarcıdır. Nihan'ın elinden Asu sayesinde kurtulan Zeynep, Emir'le hayatının pazarlığına oturduğunda, gözü kimseyi görmeyecektir.
Günün sonu, kaçınılmaz yüzleşmelere gebedir. Asu ve Emir karşı karşıya kaldıklarında, yüzleşmenin kapısı sadece onlar için değil, aynı zamanda Kemal ve Nihan için de açılacaktır.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Kemal, önlerinde işlenen cinayeti polise haber vererek, bir soruşturmanın kanalını açar. Emir, bu soruşturmanın fazla derinleşmeden halledileceğinden çok emindir, onun kafasına takılan iki şey vardır. Bir; kardeşi kim? İki, Kemal’in Nihan’la birlikte orda ne işi vardı? Nihan, Emir’e, Kemal’in orda oluşunun kendi kontrolü dışında geliştiğini anlatsa da, emir Nihan’a anlaşmalarını bozduğunu düşünerek tehlikeli bir ceza hazırlar.

Emir’in oyunu Kemal’i de kontrolden çıkarır. Artık ne sebeple olursa olsun durmayacaktır. Kemal’in bütün gemileri yakmak üzere olduğunu hisseden Nihan ise Kemal’e ulaşmak için bütün şartlarını zorlar. Bu sırada Emir kardeşine ulaşmak için bütün yolları dener, kardeşini bulmakta kararlıdır.

Haberin Devamı

Asu ise her şeyden habersiz Emir’in tehditinin şokuyla amcasına sığınır. Hakkı, Asu’ya gerçekleri söylemez. Aksine Asu’yu daha çok korkutur. Asu’ya intikam planlarının en tehlikeli ayağını teklif eder. Kemal, Emir’in bugüne kadar “o geceye” dair gizlemeyi başardığı bütün suçlarını ortaya çıkarmak için şantajcıya, yani Emir’in kardeşine ulaşması gerektiğinin farkındadır. Şantajcıya mesajını iletmesi için Tufan’a gider Tufan, Asu’ya Kemal’in teklifini ilettiğinde bütün dengeler altüst olacaktır. Nihan’ın Leyla’yla birlikte organize ettiği hayır gecesinin hazırlıkları sadece Nihan’la Kemal’i bir araya getirmekle kalmaz, Kemal’le Emir’i yine karşı karşıya getirir. Emir’in gazabından kaçmak için Kemal’e sığınan Zeynep, eve geri dönüşüyle ilgili muazzam bir plan hazırlar. Üzerinde ne kadar şüphe ve baskı varsa geçersizleştirmek için ilk olarak Vildan’ın üstüne oynar. Sonraki hedefindeyse Ozan vardır. Emir, kardeşini bulmak için bütün bağlantılarını seferber etmişken, sürpriz bir telefon, ona kardeşini vaad eder. Hayır gecesi, herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü o gece, Kemal’in başlattığı harekat da finallenecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!