Kara Sevda yeni bölüm öncesi 47. bölüm fragmanında Nihan çileden çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda yeni bölüm öncesi 47. bölüm fragmanında Nihan çileden çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 14:47

Kara Sevda yayınlanan yeni bölüm öncesi fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle izlenilen dramatik dizisi Kara Sevda yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Kemal’in başının derde girmesi korkusu duyan Nihan’ın korkusu yerini kıskançlığa bırakır ve tüm sinirini Emir’den çıkarır. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Kara Sevda 47. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Kara Sevda’nın geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Nihan ve Kemal’i test etmek isteyen Emir, Nihan’ın üzerine böcek takmış, finalde yaşananlar herkesi şok etmişti. Kemal’in Asu ile evleneceğini söylemesi ardından Kara Sevda 47. bölüm fragmanı merak konusu olmuştu. Dizinin soru işaretlerine neden olan son bölümü ardından çok kısa bir süre sonra Kara Sevda yeni bölüm fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. Peki, yeni bölümde Kemal, Nihan, Emir ve Asu cephesinde neler yaşanacak? İşte, ilk görüntüler ve son bölümde yaşananlar!

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Kemal’in evlilik açıklamasıyla şok olan Nihan ise bu sözleri kayıt ederek Emir’e iletir. Kemal’in başının derde girmesi korkusu duyan Nihan’ın korkusu yerini kıskançlığa bırakır ve tüm sinirini Emir’den çıkarır. Asu’nun Emir’in kardeşi olduğundan şüphelenen Kemal, Leyla ile birlikte plan yapıp çantanın izini sürer. Elde ettiği ipuçlarının peşinden giden Kemal, şüphelerinin gerçek olduğuna çok yaklaşmıştır artık. Öte yandan Emir ve Asu’nun kardeş olduğundan habersiz olan Zeynep, Emir’den intikam alma hırsıyla abisinin suçsuzluğunu kanıtlamaya karar verir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Buzhanede neredeyse donmak üzere olan Nihan’ın yardımına Kemal koştu. Nihan’ı kısa sürede olsa baygın gören  Kemal, sevdiği kadını kaybetme düşüncesiyle perişan oldu. Kemal henüz Nihan’ın başına gelenleri atlatamamışken büyük bir şok daha yaşayarak Asu’nun intihar haberini aldı. Emir ise ilk kez “kardeşini kaybetme” gerçeğiyle yüzleşti. Yaşadığı duyguyla baş etmeye çalışan Emir’in Asu’ya sarıldığını gören Zeynep ise her şeyi yanlış anladı ve kıskançlık krizlerine girdi. Emir’in adımlarıyla zor durumda kalan Nihan, Kemal için kurulan bir tuzağa göz yummak zorunda kaldı ve üstündeki bir böcekle Kemal’in karşısına çıktı. Ancak asıl sürprizi Kemal yaptı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!