Kara Sevda son bölümde Nihan ve Kemal gerçeklerin peşinde!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda son bölümde Nihan ve Kemal gerçeklerin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 03:54

Her bölümü merakla beklenen Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan 15. bölümünde Nihan’ın Emir’le evli kalmasına sebep olan gerçeklerinin farklı olduğunu anlayan Kemal, Nihan’la beraber gerçeklerin peşine düştü.

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda'da bu hafta izleyenlerin merakla beklediği sahneler ekrana geldi. Geçen haftaki bölümde gerçekleri öğrenen Kemal, olayları araştırdıkça gerçeğin farklı olduğunu anladı. Dün akşam ekrana gelen 15. bölümde Nihan’ı gerçeklerin peşine düşmek için ikna etti ve onunla birlikte gerçekleri araştırmaya başladı.

Star TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Kara Sevda’nın 15. bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin son bölümünde yaşananlar…

KARA SEVDA 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kemal, Nihan'a yepyeni bir umut verir. Ortada ceset yoksa belki katil de yoktur. Nihan, Kemal sayesinde yıllar sonra o gecenin peşine düşmeye karar verir. İkisi, işe Karen'i bulmaktan başlamak zorundadır. Fakat Karen'i aramak, nerden başlayacaklarını bilemedikleri sonu belirsiz bir yoldur. 

Haberin Devamı

Zeynep, yaşadığı aşk acısıyla perişan haldedir. Bundan sonra tek istediği Emir'e yaptıklarının bedelini ödetmektir. Ne yapacağını bilemez halde Asu'ya sığınır. Zeynep'in başına gelenlerden habersiz olan Asu, şahit olduğu bir anla beraber fark etmeden Zeynep'i büyük bir hatadan döndürür.

Kara Sevda son bölümde Nihan ve Kemal gerçeklerin peşinde

Galip, Vildan'ın bir kızkardeşi olduğundan haberdar olur ve Leyla'ya kendini göstermekte gecikmez. Bu kısacık karşılaşma bile, Vildan'la Galip'in ilişkilerinin gerilmesine yetti.

Emir, Zeynep'le yaşadığı küçük maceranın büyük yankılarını merakla beklemektedir. Beklerken, Tarık'a ilk büyük görevini verir. Zeynep, aşk acısıyla içindeki intikam isteğini bastıramaz. Emir'i ne şekilde yaralayacağını bulduğu an ise, harekete geçmek için bir dakika bile beklemez.

Kemal ve Nihan'ın Karen'i bulmaya dair umutları azalırken, beklenmedik bir anda gelen küçük bir ipucuyla, yeniden Karen peşine düştüler. Aynı ipucu Emir'in de radarına girince, Karen'e önce kimin ulaşacağının bilinmediği bir yarış başladı. Günün sonunda Karen'in kapısını ilk çalan Emir ve Nihan oldu.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 15. BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA YENİ BÖLÜM 3 ŞUBAT’TA…

Kara Sevda’nın yeni bölümü 3 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da Star’da ekrana gelecek.

BAKMADAN GEÇME!