Kara Sevda final bölümü sonu ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda final bölümü sonu ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 09:27

Kara Sevda finali 74. bölümüyle yaptı. İki yıl süren macerasını dün akşam noktalayan Kara Sevda'nın final bölümünde Asu beklediği hesaplaşma fırsatını yakalarken, Kemal bir kere daha kıskıvrak yakalamayı başardığı Emir’le hayatının en önemli anlaşması için karşı karşıya kaldı. Finalin son dakikalarında Kemal'in ölmesi duygu seli yaşattı, ölüm sahnesi sosyal medyaya da damga vurdu. İşte Kara Sevda final bölümünde yaşananların özeti!

Haberin Devamı

Kara Sevda dün akşam nefes kesen bir bölümle ekranlara veda etti. Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in paylaştığı Kara Sevda finali 74. bölümle yaptı. Sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği dizinin final bölümünde Kemal ve Emir'in ölümü sosyal medyaya da damga vurdu. Dizinin yayınlanan final bölümünde Asu beklediği hesaplaşma fırsatını yakalarken, Kemal bir kere daha kıskıvrak yakalamayı başardığı Emir’le hayatının en önemli anlaşması için karşı karşıya kaldı. Peki, Kara Sevda dizisinin final bölümünde başka neler yaşandı? İşte, Kara Sevda'nın finalinde yaşananların özeti!



Emir'in kurduğu tuzak Kemal’in hamlesi sayesinde çöker. Kendi kurduğu kapanında sıkışma sırası polislerle kuşatılmış bir şekilde kendini bulan Emir’dedir. Bu kovalamaca artık Emir için bir ölüm oyununa dönüşmek üzeredir. Kemal Emir son nefesini vermeden huzura kavuşmayacaklarından emindir. Emir ölü ya da diri bulunana dek güvenle yurtdışına gidecekleri bir planı devreye sokar. Emir ise Kemal’le arasındaki bu amansız savaşta ‘rövanşı almak’ için son kozunu oynar. Nihan’ı kaçırır. Nihan’ın gardiyanı ise, akıl hastanesinden kaçmayı başaran Asu olur. Asu beklediği hesaplaşma fırsatını yakalarken, Kemal bir kere daha kıskıvrak yakalamayı başardığı Emir’le hayatının en önemli anlaşması için karşı karşıya kalır. Ama bu anlaşma, şimdiye kadar olan bütün gerçeklikleri değiştirebilecek güçte bir anlaşmadır. Şimdi, her hamle, aralarındaki savaşın doruk noktası içindir ve bu savaş, kuralı yazanın kim olduğunun son nokta konana kadar anlaşılamayacağı kadar görkemli bir kader mührüdür.

Haberin Devamı

FİNAL ÖNCESİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Final öncesi son bölüm olan 73. bölümde Kemal ile Nihan, hem Deniz’i hem de Zeynep’i geri alabilmek için zamana karşı amansız bir yarış içine girdi. Finalde Emir tarafından köşeye sıkıştırılan Kemal ve Nihan hafızalarından uzun süre silemeyecekleri anlar yaşadı. Nihan, Kemal ile Emir karşı karşıya geldiğinde bu karanlık geceye noktayı kurşunla koydu. Kızı ve Kemal arasında bir seçim yapamaya zorlanan Nihan, gözyaşları içerisinde sevdiği adamı vurdu.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!