Kara Sevda son bölüm ardından yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda son bölüm ardından yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 22:56

Kara Sevda final öncesi bölümleriyle izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Kısa bir süre sonra ekran macerasını noktalayacak olan Kara Sevda son bölümde Nihan ve Kemal evlilik hazırlığı yaparken; artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Emir ve Asu korkunç bir planla Kemal’i tuzağa düşürdü. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı ne zaman? Final bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi Kara Sevda'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Emir’in teklifini kabul eden Asu zehrini akıtmak için hazırlıklara başladı. Asu için planın en zor kısmı intikam ateşi ile yanarken sabretmek olacaktı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kara Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

KARA SEVDA FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yapımcılığını ay yapım’ın, yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı yapım 74. bölümüyle birlikte 21 Haziran’da ekranlara veda edecek. Bu hafta ekrana gelmesi beklenen Kara Sevda 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.”Kara Sevda” final bölümüyle 21 Haziran Çarşamba 20.00’da star’da!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kemal Emir’e diz çöktürtmenin, Nihan yıllardır süren esaretten kurtuluşunun tadını çıkarır. Kemal’in Emir’i seçeneksiz bırakması sonucunda yıllardır hayalini kurdukları gün gelir; Nihan ile Emir boşanır. Emir hayatındaki en değerli varlık olan Nihan’ı düşmanına bırakmamaya kararlıdır. Emir Kemal’i can evinden vuracak bir plan için düğmeye basar. Bu planın merkezi artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Asu olacaktır.  Emir’in teklifini kabul eden Asu zehrini akıtmak için hazırlıklara başlar. Asu için planın en zor kısmı intikam ateşi ile yanarken sabretmek olacaktır. 



Eline geçen görüntülerin altında ezilen Zeynep sonunda kararını verir. Zeynep’in bu kararı Kemal ve Emir arasındaki ezeli savaşta tüm dengeleri değiştirecektir. Emir ise elindeki hançeri Kemal’in kalbine saplamak için pusuda beklemektedir. Emir’in ataklarının bitmediğinin farkında olan Nihan’a gelen not, Nihan’ın bütün hayatının akışını asla değişmeyecek şekilde sabitler. Nihan, Kemal’in hayatını kurtarmak için çıktığı yolculukta, kendi hayatının da sonsuza kadar değişeceğini çok geç anlayacaktır.

Haberin Devamı



Kemal ve Nihan mutlu sona yaklaşmışken Emir ellerini kirletmekten çekinmez. Artık bu savaş sona doğru ilerlerken, Emir’in her hamlesi acımasız ve keskindir. Tüm tehlikeleri saklayan gecenin zifirini karanlığını dağıtmak için Kemal yola koyulduğunda, ok yaydan çıkmış olacaktır. 

BAKMADAN GEÇME!