Kara Sevda 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal cezaevine mi girecek?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Kemal cezaevine mi girecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 10:12

Kara Sevda yeni bölümünde Kemal cezaevine mi girecek? Kara Sevda dizisi dün akşam ekrana gelen son bölümüyle nefes kesen sahneleri ekrana taşıdı. Tarık’ın itirafının damga vurduğu son bölüm finalinde herkesi şaşırtan gelişmeler arka arkaya yaşandı. Tufan’ın bıraktığı mektubun ortaya çıkması ardından Emir, Kemal’i yeniden cezaevine göndermenin bir yolunu buldu. Peki, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda yepyeni bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ekranlarda üçüncü sezonunu sürdüren Kara Sevda’nın dün ekrana gelen son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Yaptıklarının kefaletini ödemek zorunda kalan Tarık’ın Nihan ile yüzleşme anı ekran başındakileri de duygulandırırken finalde yaşananlar nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Emir, her şeye rağmen yeniden bir araya gelen Kemal ve Nihan’ın mutluluğunu bozmak için harekete geçti. Peki, Kemal cezaevine mi girecek? Bu soruya yanıt Kara Sevda 66. bölümde gelecek. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal’in otopsi raporunun ardından Nihan’la arasına koyacağı mesafe, Nihan'ı şüphe içinde bıraktı. Kemal, ilk şokun ardından Tarık’la yüzleşmek için harekete geçti. Tarık ise Emir'i öldürmek için ant içmişken hiç beklemediği bir itirazla karşılaştı. Asu’nun katil Tarık itirafı, Mercan’ın da aynı isme yönelmesiyle Nihan için dikkate değer bir iddia halini aldı. Öte yandan Emir, gerçeklerin ortaya çıkacak olmasının rahatlığıyla, Nihan’ın üstündeki baskısını arttırdı. Ancak Tarık ile yaptığı yüzleşme Nihan ve Kemal’in kara sevdasını bir kez daha galip çıkardı. Ancak Emir, Kemal’i yeniden cezaevine göndermek için çoktan harekete geçmişti

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!