Kara Sevda 6.bölümde neler oldu? | 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 6.bölümde neler oldu | 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 13:53

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrolde oynadığı dizi dün akşam yayınlanan 6.bölümü ile nefes kesti. Dün akşam yayınlanan bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrolde oynadığı dizi dün akşam yayınlanan 6.bölümü ile nefes kesti. Dün akşam yayınlanan bölümde neler oldu?
Emir, Kemal'in kardeşlerini kullandı. Peki, Kemal'in bu duruma tepkisi ne oldu? Nihan ve Kemal tekrar bir araya geldi mi?

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?
Kara Sevda dizisinin haftaya yayınlanacak yeni bölümü 7.bölümün fragmanı daha yayınlanmadı.

Kara Sevda’nın Konusu Nedir?

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit’in canlandıracağı fakir genç bir maden mühendisidir. Yerin metrelerce altında ekmek parası için işçilerle mücadele vermektedir. Burak Özçivit fakir ama gururlu bir maden mühendisidir. Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç bir anda zengin olmuştur.

Haberin Devamı

Soma faciası gibi bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen fakir genç şimdi zengin yaşamın zorluklarına da alışmak zorunda kalacaktır.

KARA SEVDA 6.BÖLÜM FRAGMANI 



Kara Sevda 6.bölümde neler oldu?

Kemal karakolda Zeynep’le ilgili uğradığı şok üstüne bu işin peşini bırakmaz. İzleri takip ettiğinde bulacakları, Kemal’i iyice hırslandırır.
Kardeşinin zarar görmemesi için her şeyi göze alan Kemal, Nihan’la ilgili bir karar alır. Bu karar, Nihan’ın kalbinde derin yaralar açar. Artık, aralarındaki uçuruma bir yenisi daha eklenmiştir.
Ozan’ın, Zeynep’in kim olduğunu öğrenmesi, aralarına aşılmaz bir duvar örer. Ozan bu duvarı umursamasa da, Vildan ve Nihan’ın uyarılarıyla köşeye sıkışır.

Yılların kıskançlığı Vildan'ı esir alır ve Leyla’ya karşı elindeki en büyük kozu oynar. Vildan'ın hamlesiyle, Leyla'nın geçmişte bıraktığı savaş kaçınılmaz olarak yeniden başlar.
Kemal, Emir’in ummadığı anda ondan bir adım öne geçer. Kemal'in hamlesiyle kamçılanan Emir; onu daha da zorlu bir savaşın içine çekmeye girişir.

Fehime’nin aldığı bir haber, ailede soğuk rüzgârlar estirir. Tarık’ın patlatacağı bombaysa, Kemal’i ailesinin önünde büyük bir sınavdan geçirir. Bir yanda Nihan, yaşadıklarından temizlenmek için bir adım atarken; diğer yanda Kemal, geçtiği sınavdan bir kararla çıkar. Kemal'in büyük kararı, Emir'le olan mücadelesini baştan yaratacaktır.