Kara Sevda yeni bölüm fragmanında yaşananlar nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda yeni bölüm fragmanında yaşananlar nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 13:57

Kara Sevda'nın yeni bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Entrika dozu yüksek sahneleriyle adından söz ettiren dizinin son bölüm finalinde Emir, Nihan ve Kemal'i Zeynep ile vurmaya kalkmış, 57. bölümdeki yaşanacaklar merak konusu olmuştu. Kara Sevda yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, Kara Sevda yeni bölüm fragmanından detaylar!

Haberin Devamı

Kara Sevda son bölümüyle yine adeta kasıp kavurdu. Kemal ve Nihan'ın bir kez daha Ozan'ın katilinin peşine düştüğünü öğrenen Emir, herkesi şok eden bir sürpriz hazırladı. Son bölüme damga vuran bir diğer gelişme ise Zeynep'in hamilelik haberi oldu. Peki, Nihan ve Kemal, Ozan'ı öldüren ismin Zeynep olduğunu öğrenebilecek mi? Bu sorunun yanıtını merak eden dizi takipçileri, Kara Sevda yeni bölüm fragmanını araştırıyordu ve beklenen görüntüler geldi. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, önümüzdeki haftanın en çarpıcı sahnelerinden oluşan Kara Sevda 57. bölüm fragmanı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal, kanunen Emir’in kızı görünen Deniz’i kaçırmaktan gözaltına alınırken, Kemal’i esas yıkan, Deniz’in Emir’e “baba” demiş olmasıdır. Nihan ise Galip Kozcuoğlu’yla Kemal’in özgürlüğüne karşılık pazarlık yapmaya gittiğinde Ozan’ın ölümüyle ilgili önemli bir ipucu yakalar. Nihan, Kemal ile görüşmenin bir yolunu bulduğunda, sevdiği adamın yaralarını sarmaya çalışırken, cinayetle ilgili öğrendiği ipucunu da Kemal’le paylaşır. 

Haberin Devamı

Emir, Kemal’in en ağır şekilde cezalandırılması için her şeyi yaparken, Kemal’in bu davadan kurtulmasının tek bir yolu vardır; babalık davası açmak. Kemal, bu riskli adımı atarsa, önünde yeni bir yol haritası belirecektir. Kemal’in serbest bırakılması Emir’i çok öfkelendirir. Nihan ve Kemal, artık daha korkusuz ve hedefe odaklı ilerler. Onları ayırmak her geçen gün Emir için imkansız hale dönüşmektedir. En zor zamanlarında bile iki kara sevdalı, yaralarını aşkla sarar. Kemal, Nihan’a “benimle aşka dans et” dediğinde, aslında adım adım yaklaştıklarına inandığı mutlu sonu da fısıldar. Her ne pahasına olursa olsun, bir gün Nihan’la evlenecektir.

Kemal ile Nihan için vuslatın yaklaştığını fark eden Asu, Emir’e, Nihan ve Kemal’i sonsuza kadar ayırabileceği elindeki büyük kozu hatırlatır: Zeynep. Emir’den, Ozan cinayetinin tek faili olarak Zeynep’i Kemaller’in önüne vermesi ister. 

Kemal ve Nihan, Ozan’ın cinayetindeki izleri takip ederek sonuca doğru ilerlerken, Emir de Zeynep’in hayatını değiştirecek kararını vermeden önce Zeynep'in karşısına çıkar. Hem Nihan’la Kemal, hem de Zeynep’le Emir için çok sarsıcı, yepyeni bir süreç başlamak üzeredir. Artık dördünün hayatı, birbirine düğümlüdür.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!