Kara Sevda yayınlanan son bölümün ardından 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda yayınlanan son bölümün ardından 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 09:18

Kara Sevda dün ekrana gelen bölümüyle ekrana kilitlemeyi başardı. Son bölümde korkunç bir kaza geçiren Nihan, hayatta kalma mücadelesi verirken; hastanede karşılaşan Emir ve Kemal arasında tansiyon yükseldi. Final sahnesinde yaşananlar ise merakta bıraktı. Yaşanacak yeni gelişmeleri merak eden dizi takipçileri Kara Sevda 54. bölüm fragmanını şimdiden araştırmaya başladı. Peki Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren oldukça beğeni toplayan dizi Kara Sevda'da bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümüne damga vuran dakikalar yaşandı. Son bölümde Kemal’in, Nihan’ı ikna etmek için seçtiği yol büyük bir kabusla bitti. Nihan kaza sırasında ağır yaralandı. Dizinin son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Kara Sevda 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Dizinin ekrana gelen son bölümünde artık her şeyi öğrenen Kemal, kızını geri alabilmek için Emir ve Nihan’ın peşine düşmüş, sevdiği kadını bir seçenek yapmak zorunda bırakmıştı. Finalde Kemal ve Deniz’in arkasından giden Nihan, bir yandan araç kullanmaya çalışıp bir yandan da Kemal’i ikna etmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza geçirmişti. Ekran başındakiler, bugün akşam yayınlanacak Kara Sevda 53. bölümünde ise Nihan’ın yaşam mücadelesine tanık olacak. Korkunç bir kaza geçiren Nihan, ameliyat masasındayken; Emir ve Kemal savaşı daha da kızışacak. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Kara Sevda yeni fragmanı!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı Kara Sevda’nın bu haftaki bölümünde; Kemal’in, Nihan’ı ikna etmek için seçtiği yol büyük bir kabusla biter. Nihan kaza sırasında ağır yaralanır. Sevdiği kadın kollarında ölümle pençeleşirken çaresizlik içindeki Kemal’in yardımına Leyla ve Ayhan yetişir.
Nihan hastaneye kaldırılır ancak durumu çok ciddidir. Nihan’ı kurtarmak için Emir ve Kemal ayrı ayrı seferber olur. Yaşadığı büyük vicdan azabına rağmen, Kemal Nihan’ı kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Tükenen ümitleriyse kimsenin beklemediği bir isim canlandıracaktır.

Emir, Kemal’in hastanedeki varlığına ilk andan itibaren tahammül edemez. İki ezeli düşman Nihan uğruna ne kadar ileri gideceğini birbirine itiraf eder. Ama Emir bununla yetinmez. Kemal’i, Nihan’dan uzak tutmak için hastanede etten bir duvar örer. Kemal ise Nihan’ı görmeden, elini tutmadan o hastaneden ayrılmayacaktır.

Haberin Devamı

Öte yandan başta Leyla olmak üzere herkes, Kemal’i sakinleştirmeye çalışır. En azından Nihan gözüne açana kadar Kemal’in, Emir’le Deniz konusunda yüzleşmemesi için seferber olur.Nihan’ın kazasını sorguladığında, Emir, Nihan’ın Kemal’le bir gece geçirdiğinden şüphelenir ve bu kazasının arkasındaki sır perdesini aydınlatmaya karar verir. Asu’nun çabası Emir’i durdurmaya yetmeyecektir. 
Emir kendisinden gizlenen sırlara yaklaşmışken, Kemal, Emir’e öfkesinin Emir’i gerçekten öldürebilecek kadar büyük olduğunu anlar. Emir’in ise gözü eskisinden karadır; Kemal ile Nihan’ı sonsuza kadar ayırmak için ölebilecek kadar...

BAKMADAN GEÇME!