Kara Sevda 52. yeni bölümünde Nihan direksiyon hakimiyetini kaybediyor

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 52. yeni bölümünde Nihan direksiyon hakimiyetini kaybediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 09:35

Kara Sevda 52. bölüm fragmanlarıyla izleyicileriyle buluştu. Fragmandaki sahneler yine çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi. Kara Sevda yeni bölümünde artık her şeyi öğrenen Kemal, Nihan'ı bir karar vermek zorunda bırakıyor. Kemal ve Emir savaşının ortasında kalan Nihan, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza geçiriyor. İşte, Kara Sevda yeni bölümünde yaşanacakların detayları!

Haberin Devamı

Kara Sevda yepyeni bölümleriyle devam ediyor... Entrika dozu yüksek dizinin son bölümünde DNA testi yaptıran Kemal, gerçeklere ulaşmış, kızını Emir'in elinden alacağının sinyallerini vermişti. Kara Sevda 52. bölüm fragmanlarıyla Kemal'in yapacaklarına dair ilk ipucu geldi. Yeni bölüm 2. fragmanına ise Nihan'ın geçirdiği kaza damga vurdu. İşte, Kara Sevda 52. bölüm  fragmanları ve yeni bölümden ilk detaylar!

Yarın akşam yayınlanacak yeni bölümde Kemal, kızı Deniz’in en büyük düşmanı Emir ile büyüyeceği düşüncesiyle iyice hırslanır. Büyük bir öfke ve kararlı bir şekilde Nihan’ın karşısına geçen Kemal, onu bir karar vermek zorunda bırakır: Ya onlarla birlikte gidecek ya da Emir ile kalacaktır. Nihan’ı bir seçim yapmaya zorlayan Kemal, sevdiği kadına hiç istemeden zarar verecektir. İşte, tüm gelişmelerin sinyallerini veren Kara Sevda 52. bölüm fragmanları ve özeti!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Geçtiğimiz haftaki bölümün finalinde Deniz’in kendi kızı olduğunu öğrenen Kemal’in iç dünyasındaki bütün dengeler temelinden sarsılır. Kemal, Deniz’le geçiremediği günlerin ve kendisine söylenen yalanların hesabını tek tek sormak için harekete geçer. Nihan ve Deniz, sadece Emir’in adresini bildiği bir yerdedirler. Kemal, önce Nihan’ın nerde olduğunu bulmak zorundadır. Bu sırada, Nihan’ın keyfi, Emir’in sürpriz ziyareti ile bozulur. Emir’in ziyareti, Kemal için Nihan’ın adresine uzanan bir boşluk yaratır. Banu ile Emir arasında bir bağdan şüphelenen Tarık, yavaş yavaş bilmediği gerçeklere yaklaşır. Diğer tarafta Zeynep, tutunacak son dalı olan işinden de atılır. Hakan, desteğini Zeynep’ten çekmez. Hakan, kendini yavaş yavaş Zeynep’e kaptırırken, Zeynep’in kendisinden kararlı bir şekilde uzaklaşması, Emir’i anlamlandıramadığı şekilde rahatsız eder. Zeynep’in karşısına çıkar ve Hakan’la Zeynep’i birlikte görür. Bu karşılaşma, Zeynep ve Emir arasındaki dengelerin değişmeye başladığını gösterir.

Kara Sevda yeni bölümünde Asu ise Kemal ve Nihan'ın birlikteliğini keşfeder ve herkesin kaderini sonsuza dek değiştirecek tehlikeli bir adım atar. Kemal hiddeti ve karışık duyguları ile Nihan’la yüzleşir. Kemal’in büyük öfkesi karşısında Nihan çaresiz kalır. Nihan’ın Kemal’e güveni sonsuzdur, tarafı bellidir ancak diğer tarafta Deniz’in hayatı söz konusudur. Nihan, Kemal’i sakinleştirmeye çalıştıkça Kemal hiddetlenir. Aklında sadece bir tek düşünce vardır. Ya Nihan’la ya da Nihan’sız Deniz’i alıp gitmek. Emir ve Kemal arasında yaşanan, Deniz’le genişleyen bu yeni savaşta Nihan’ın tarafını seçmek için bir gecesi olacaktır.

Haberin Devamı

 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emir’in uçurumda Deniz'i kullanarak Nihan'a verdiği acı ders, kızını kaybedilme gerçeği, Nihan’ı her ne pahasına olursa olsun sırrını saklamaya iter. Kemal ise Zeynep’in kendisine getirdiği Deniz’in fotoğrafıyla birlikte artık şüphelerini netlemeden durmayacaktır. Kemal için dünya durur; gerçeği ortaya çıkarmak hayatının en önemli amacına dönüşür.

Kemal, Nihan’la karşı karşıya geldiğinde, Nihan’ın yaraları henüz çok tazedir. Hayatlarındaki bütün acımasızlıklara rağmen, aşk ikisinin de tek merhemidir. Nihan, iyileşmek ister gibi Kemal’e sığındığında, Kemal gerçeğe giden yolun kendi çabalarından geçeceğini anlar. Babalık testi yaptırabilmesi için gerekli olan örneği Deniz’den almak için Leyla’yla işbirliği yapar.

Haberin Devamı

Leyla örnek almak için Deniz’in yanına geldiğinde Emir de planını çoktan yapmıştır. İki düşmanın savaşında, her hamlenin bir karşılığı olur. Ne Kemal, ne Emir pes eder. Bir tarafta Kemal’in gerçeklere yaklaşmasını, diğer tarafta Emir'in sıcak nefesini ensesinde hisseden Nihan ise kızını bu soğuk savaştan korumak için elinden geleni yapar. Kemal, Deniz’le ilgili gerçeği elinde tuttuğunu düşündüğünde, Asu’nun varlığı Kemal’in yolunda zorlu bir viraj olarak belirecektir.

Kılıçlar çekildiğinde, Kemal, Deniz’den kendi elleriyle örnek almak için Emir’in evine gizlice girmeye karar verir. Kemal, kızına kavuşmak için Emir’in önüne hayatını bile koymaya hazırdır... 

 

 

BAKMADAN GEÇME!