Kara Sevda 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 10:05

Kara Sevda'nın 11 Ocak'ta ekrana gelen son bölümüne Kemal'in kızına ulaşmak için verdiği mücadele damga vurdu. Finalde uzun süredir beklenen şey gerçekleşti: Kemal, aldığı DNA raporu sayesinde Deniz'in kendi kızı olduğunu öğrendi. Son bölümün ardından Kara Sevda 52. bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Peki, Kara Sevda 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal, Emir ve Nihan'a ulaşabilecek mi?

Haberin Devamı

Kara Sevda son bölümünde yaşananlar hafızalardaki yerini korurken yeni bölümde yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu. Entrika yüklü sahneleriyle ön plana çıkan dizinin son bölüm finalinde Kemal, DNA testi sonucu karşısında gözyaşlarına boğulmuş, sonunda gerçeklere ulaşmıştı. Kemal'in ne yapacağını şimdiden merak eden izleyiciler, Kara Sevda 52. bölüm fragmanı araştırmaya başladı. Peki, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her hafta başka bir sürpriz gelişmeyle şaşırtmayı başaran Kara Sevda’nın son bölümünde Deniz’in kendi kızı olduğuna dair ipuçlarını takip eden Kemal, gerçeklere ulaşmak için her yolu denedi. Öyle ki kızına kavuşmak için Emir’in önüne hayatını bile koymaya hazırdı. Hiç düşünmeden Emir’in evine girdi ve DNA örneğini kendi elleriyle aldı. Kara Sevda son bölüm finaline ise Kemal’in DNA sonucuyla karşı karşıya kaldığı anlar damga vurdu. Artık Deniz’in kendi kızı olduğunu bilen Kemal’in neler yapacağını, Emir ve Nihan’ın gittiği yeri bulup bulamayacağını merak eden izleyiciler, Kara Sevda 51. bölüm fragmanını araştırdı. Peki, Kara Sevda 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı, Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Burak Sergen, Neşe Baykent ve Hazal Filiz Köse gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Kara Sevda son bölümünde Emir’in uçurumda Deniz'i kullanarak Nihan'a verdiği acı ders, kızını kaybedilme gerçeği, Nihan’ı her ne pahasına olursa olsun sırrını saklamaya iter. Kemal ise Zeynep’in kendisine getirdiği Deniz’in fotoğrafıyla birlikte artık şüphelerini netlemeden durmayacaktır. Kemal için dünya durur; gerçeği ortaya çıkarmak hayatının en önemli amacına dönüşür.

Kemal, Nihan’la karşı karşıya geldiğinde, Nihan’ın yaraları henüz çok tazedir. Hayatlarındaki bütün acımasızlıklara rağmen, aşk ikisinin de tek merhemidir. Nihan, iyileşmek ister gibi Kemal’e sığındığında, Kemal gerçeğe giden yolun kendi çabalarından geçeceğini anlar. Babalık testi yaptırabilmesi için gerekli olan örneği Deniz’den almak için Leyla’yla işbirliği yapar.

Haberin Devamı

Leyla örnek almak için Deniz’in yanına geldiğinde Emir de planını çoktan yapmıştır. İki düşmanın savaşında, her hamlenin bir karşılığı olur. Ne Kemal, ne Emir pes eder. Bir tarafta Kemal’in gerçeklere yaklaşmasını, diğer tarafta Emir'in sıcak nefesini ensesinde hisseden Nihan ise kızını bu soğuk savaştan korumak için elinden geleni yapar. Kemal, Deniz’le ilgili gerçeği elinde tuttuğunu düşündüğünde, Asu’nun varlığı Kemal’in yolunda zorlu bir viraj olarak belirecektir.

Kılıçlar çekildiğinde, Kemal, Deniz’den kendi elleriyle örnek almak için Emir’in evine gizlice girmeye karar verir. Kemal, kızına kavuşmak için Emir’in önüne hayatını bile koymaya hazırdır...

 

BAKMADAN GEÇME!