Kara Sevda 47. bölüm fragmanında esrarengiz çanta

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 47. bölüm fragmanında esrarengiz çanta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 09:58

Kara Sevda dizinin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz hafta Kemal'in evlilik açıklamasıyla final yapan ve büyük bir merakta bırakan dizinin yarın ekrana gelecek olan 47. bölüm fragmanında Kemal'in elindeki esrarengiz çanta dikkat çekiyor. Peki, bu çantanın sırrı ne? Kemal, Asu ve Emir'in kardeş olduğunu öğrenecek mi? İşte, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı ve yarın ekranlara yansıyacak gelişmeler hakkında detaylar!

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta evlilik kararı aldığını açıklayan  Kemal'in sözlerinde ciddi olup olmadığı çarşamba günü ekrana gelecek olan 47. bölümde belli olacak. Yeni görüntülerde Kemal'in peşine düştüğü esrarengiz çanta dikkat çekti. İkinci sezonuyla devam eden, aksiyon yüklü sahneleriyle nefes kesen Kara Sevda'nın geçtiğimiz haftaki bölümünde önce Asu'nun intihar girişimi, ardından Emir'in hastane odasındaki görüntüleri büyük şaşkınlık yaratmış, finale ise Kemal'in evlilik açıklaması damga vurmuştu. Nihan'ın Kemal'e vereceği tepki, Kara Sevda 47. bölüm fragmanında belli oldu. İlk kez Emir ve Asu arasındaki bağdan şüphelenmeye başlayan Kemal'in peşine düştüğü çanta ise merak uyandırdı. Kemal, Asu ve Emir'in kardeş olduğunu öğrenebilecek mi? Kemal, evlilik konusunda ciddi miydi? Kemal ve Leyla'nın izini sürdüğü çanta kime ait? İşte, Kara Sevda 47. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nihan'dan aldığı telefonla apar topar buzhaneye giden Kemal, onu baygın vaziyette bulur. Sevdiği kadını kaybetme ihtimaliyle sarsılan Kemal, başındaki belaları bile kısa bir sürede olsa unutur. İkilinin yollara düştüğü anda gelen telefon mesajı ise yeni bir krizin habercisidir. Kemal'i kaybetmenin acısına dayanamayan Asu, intihar etmiştir. Haberi alan ikili kendilerini Asu'nun evinde bulur, genç kadın apar topar hastaneye yetiştirilir. Asu'nun intihar haberi kısa süre içerisinde Emir'e de ulaşır. Başından beri bir kız kardeşi olduğunu kabullenemeyen ya da kabul edememiş gibi görünen Emir'in yaşadığı duygu yoğunluğu Kemal'in eline bir koz vermesine neden olur. Kara Sevda 46. bölüm finaline doğru Kemal ve Nihan'ın yeniden bir araya gelmesinden şüphelen Emir, Nihan'ı da alet ettiği bir oyun oynar ancak asıl bombayı Kemal patlatır. 

BAKMADAN GEÇME!