Kara Sevda 45. bölüm fragmanında Kemal'den ağlatan sözler

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 45. bölüm fragmanında Kemalden ağlatan sözler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 21:30

Kara Sevda'nın 44. bölümünde duygusal ve entrikanın iç içe olduğu sahneler vardı. Emir ve Kemal arasındaki savaş Galip Kozcuoğlu'nu da etkilemiş, yılların sırrı ortaya çıkmıştı. Kara Sevda son bölüm finaline ise Kemal ve Nihan'ın öpüştüğü sahneler damga vurmuştu. Kara Sevda 45. bölüm fragmanı ise bu yakınlaşmanın gözyaşıyla ilerlediğini gösteriyor. İşte, Kara Sevda'nın romantik yeni fragmanı!

Haberin Devamı

Kara Sevda yeni bölümüne dair ipuçları veren ilk fragman yayınlandı. Entrika ve aksiyon dozu yüksek dizi çarşamba günü 45. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Kemal ve Nihan arasında oldukça duygusal sahneler yaşanacak. Son bölümün finalinde öpüşecek kadar yakınlaşan Kemal ve Nihan, yeni bölümde birbirlerinden ayrılmakta zorlanacak. Peki, 45. bölümde Kemal ve Nihan aşkında başka neler yaşanacak? İşte, Kara Sevda 45. bölüm fragmanı ve sürpriz detaylar! İ

Duygularına karşı koyamadığı için pişman olan Nihan, Kemal’den onu unutmasını ister. Ancak Nihan’ın intikam itirafı, onu daha da hırslandırır. Ne kadar denese de, herkesi karşısına alacak olsa da, Nihan’ın peşinden gitmeye kararlıdır. Nihan ise hem Emir’den korktuğu için hem de Fehime Hanım’a söz verdiği için Kemal’den kaçmayı sürdürür. İki aşık arasındaki bu kaçma kovalama hikayesinin ne kadar süreceği, annesiyle sınanan Emir’in yeni atağının Kara Sevda 45. bölümde yanıt bulması bekleniyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal’in karşı atağıyla sarsılan Emir, annesi ile ilgili gerçeğin nasıl ortaya çıktığını araştırmaya koyulurken Emir’in kendi derdine düşmesini fırsat bilen Kemal ve Nihan, Ozan’ın ölümü ardındaki sır perdesini çözmeye çalışmaktadır. Öte yandan Emir’in başına gelenlerin arkasındaki ismin Kemal olduğunu anlayan Nihan, ona çok sinirlenir ve bir süre kendisinden uzak durmasını ister. Ancak ikilinin Leyla’nın evinde bir araya gelmesi, yeni bir kıvılcıma neden olur. Kemal, bu gecenin ardından Asu ile evlilik konusunu yeniden gözden geçirir. Nihan’ın kendisinden sakladığı bir sırrı öğrenmesi, kararını netleştirir ve Asu ile yolunu ayırır. Gördüğü ufacık bir ışık onu yeniden Nihan’ın kollarını bırakır.

 

BAKMADAN GEÇME!