Kara Sevda 45. bölüm yeni fragmanında şok eden detay

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 45. bölüm yeni fragmanında şok eden detay
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 09:14

Kara Sevda dizisinin yayınlanan yeni fragmanlarıyla yine bol entrika ve aksiyon dozu yüksek sahnelerin sinyalini verdi. Çarşamba günleri yayınlanan dizi bu hafta 45. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Kemal'in ayrılık kararı hem Soydere hem de Asu tarafında krize neden oluyor. Öte yandan gazetede çıkan haber ise kafalarda soru işareti bırakıyor: Asu, hamile mi? İşte, Kara Sevda 45. bölüm yeni fragmanı ve yeni bölüme dair tüm detaylar!

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisi yayınladığı 45. bölüm fragmanıyla oldukça heyecanlı bir bölümle geliyor. Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda 45. bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Heyecan seviyesi yüksek dizinin yeni bölümünde yaşanan gelişmeler diziye damgasını vuracak. Yeni bölümde Asu ve Kemal arasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gazetelere Asu'nun hamile olduğu haberinin yayılması Nihan'ı şoke ediyor. İşte, Kara Sevda 45. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Kara Sevda son bölümde; Kemal ve Nihan, Ozan’ın ölümünün bir cinayet olduğunu kesinleştirmişlerdir. Ama ortada bir sorun vardır. Kemal’le Nihan’ın ulaşabildiği bu bilgi, yetkili makamlardan nasıl gizlenmiştir? Kemal bu sorunun üstüne gitmeye karar verdiğinde, Nihan’a da Müjgan’ın ortaya çıkarılışının haberi gelir. Nihan Kemal’le çok gizli bir araştırma yürütürken, Kemal’in Emir’le olan savaşını büyütmesine kızar. Kemal için ise Ozan’ın cinayeti ve Emir’le savaşı ayrı iki cephedir. Nihan ile Kemal’in arasındaki ilk çatışma buradan alevlenir.

Haberin Devamı

Emir ise ilk kez Kemal’in attığı golün acısını çıkarmak yerine etrafını saran ateş çemberinden kurtulmaya çalışır. Galip Kozcuoğlu’nun gözaltına alınmasıyla başlayan süreç, Kozcuoğlu holdingi de etkisine alır. Emir birden fazla cepheyi kontrol altında tutmaya çalışırken, Kemal’in elinde tuttuğu çok önemli bir bilgi daha vardır. Kemal’in işaret fişeğiyle, Emir, annesi Müjgan’a dair bilmediği hayati sırrın peşine düşer.

KARA SEVDA 45. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kemal, Hakan’dan Ozan cinayetiyle ilgili yardım istemek için karşısına çıkar. Hakan, Emir ve Kemal arasında önemli bir sınav vermek zorunda kalır. Nihan ve Kemal’in birlikte kuracakları oyun, Emir’in sakladığı büyük bir gerçeği hedef alacaktır.

Nihan ve Kemal, Leyla’nın evinde bir araya gelir. O gece hissettikleri, Kemal’i Asu’yla evlilik kararını sorgulamaya iter. Nihan ise Kemal’le birbirlerine değdikçe işlerin sarpa saracağının farkındadır. Nihan Kemal’den kaçar, Kemal vazgeçmez. Nihan’ın üstüne gittiğinde Nihan’ın kendine sakladığı sırlardan biri gün yüzüne çıkar. Tünelin ucundaki ışığı gören Kemal için Nihan’a sımsıkı tutunmaktan başka bir yol yoktur.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 45. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!